Тежка прокоба тегне над колите на Анелия

Певицата катастрофира за четвърти път

Нещо за четене
17:30 - 19 Август 2024
4289
Тежка прокоба тегне над колите на Анелия

Фолк дивата Анелия няма късмет с возилата си. Преди ден певицата претърпя четвърта катастрофа, а почитателите й се питат дали не тегне прокоба над брюнетката. Това е четвърта катастрофа на бившата на Коко Динев, припомня Lupa.bg.

Чалга дивата претърпя инциденти през 2009 г., навръх Коледа през 2011г., през 2012 г. и преди дни. Всички катастрофи са с джип "Ауди". Първите три бяха с "Ауди" Q7.

Няколко дни след един от инцидентите очевидец разкри, че виновен за пътнотранспортното произшествие е шофьорът на изпълнителката. Тя обаче отрече това и заяви, че благодарение на подчинения й са се ударили в мантинелата, вместо да предизвикат челен удар с по-тежки последствия.

След едномесечния ремонт на помляното возило то беше откраднато от паркинга пред апартамента й в столичния квартал "Лозенец". На пайнерката й бе поискан петцифрен откуп, за да й бъде върнат непокътнат черният джип. Анелия така и не разкри дали е платила исканата сума, но си върна транспортното средство.

След година и половина колата, която тогава струваше близо 150 бона, изчезна за втори път от същото място, където бе задигнат и първия път. Анелия тогава се закани, че няма да плаща откуп, а полицията си свърши работата и й върна непокътнато возилото.

На 8 март през 2014 г. певицата отново катастрофира с каръшкия джип. След поредния нещастен случай тя продаде возилото, тъй като й носело лош късмет. Малко по-късно заралийката си купи друг по-нов джип "Ауди" Q8, което шофьорът й помля в неделния ден. Според източници на Lupa.bg подчиненият на певицата е шофирал с поне 140 км/ч при ограничение от 90 км/ч. Именно той е причинил катастрофата, която се опитват да потулят.