Тежка прокоба тегне над мъжете на Ива Екимова

Винаги усмихнатата пиарка вече е погребала двама от бившите си

Нещо за четене
14:00 - 01 Март 2024
13535
Тежка прокоба тегне над мъжете на Ива Екимова

Мъжете на Ива Екимова нямат никакъв късмет в живота и над тях тегне тежка прокоба, забеляза Lupa.bg. И. 

Ива първо изпрати мъжа си - музикантъта от група "Сленг" Димитър Екимов - Дими, който загина при катастрофа на автомагистрала "Хемус". Екимов си отиде от този свят след шофиране на мотор "Сузуки" с около 250 км/ч. 

Ива и Дими

Заради изключително високата скорост, с която е управлявал мотора, Екимов е изгубил контрол над него и се е ударил в мантинелата. След това е изхвърчал от мотора, а при падането е загинал на място. Товва се случи през лятото на 2008 година. В този ден трябвало да празнуват рождения ден на дъщеря му Дара, която остана без баща на невръстна възраст.

Осем години по-късно Ива се залюби със скандалния Иво Пилето. Тя и крими героят изкараха заедно около година, като през това време блондинката се покри от светския живот. 

Ива и Иво Пилето

Ивайло Чобанов беше знакова фигура от времето на най-силните мутренски години. В ъндърграунда се говори, че той е бил приближен на Мето Илиенски и Георги Илиев, които също вече покойници. През годините Пилето редовно присъстваше в крими хрониките, а преди дни стана ясно, че е убит в улична свата на столичния бул. "Черни връх". Това е вторият мъж, който погребва красивата Ива.