Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Култура
12:53 - 06 Декември 2021
2104
Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Опасни връзки, разобличени тайни и съдбовни решения ще подложат на тест героите във финалните епизоди от втория сезон на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Ще успеят ли да се преборят с опасностите, които ги дебнат и ще се окажат ли по-силни от трудностите, които неизменно ги следват? Кои са тайните, които трябва да излязат наяве, не пропускайте да разберете тази седмица в сериал от понеделник до четвъртък от 20:00 ч.

Натискът на генералите върху Ленков е огромен. Те искат смъртта на Красимира, а Владимир се колебае как да постъпи в сложната ситуация. Той не може да позволи позицията му да бъде уязвена, същевременно новината, че има дъщеря, пробужда дълбоко скрити емоции у него. Изправен пред тежка морална дилема, Ленков ще трябва да вземе трудно решение за живота на Красимира и бъдещето на Мия. Останала ли е капка човечност у коварния Владимир, ще изпълни ли заповедта на генералите или ще се смили над жената, към която е изпитвал силни чувства в миналото?

Новината за постъпката на Екатерина не дава мира на семейството й. Марго, Филип и Константин не могат да повярват, че без угризения години наред тя е крила истината за Кера и ги е обрекла на нещастен живот, заради идеалистичните си убеждения. Поредно шокиращо разкритие от миналото ще провокира семейството да вземе крайно решение, за да покаже на Екатерина огромното огорчение, което е предизвикала с постъпката си. Какво е то и как ще реагира тя?

Напрежението в живота на Жаки също е на път да ескалира. Вдовицата ще бъде изправена пред съдбоносно и много опасно изпитание, което може да промени живота й изцяло. Ще се справи ли на пръв поглед крехката Жаклин с поредната трудност, която й поднася съдбата и ще получи ли подкрепа от близките си хора? Междувременно Бонка ще направи нов опит да се свърже с Марти, но с каква цел? Възможно ли е да иска отново да се сближи с внука си или друго тайно намерение се крие зад действията й?