Тези направиха измама с три апартамента в Пловдив (СНИМКИ)

Новини
15:00 - 15 Август 2024
2057
Тези направиха измама с три апартамента в Пловдив (СНИМКИ)

Четиримата обвинени в измама на пловдивчанина Иван Кацаров бяха доведени под засилена охрана в Пловдивския районен съд. Магистратите ще заседават по искането на прокуратурата за постоянен арест на Иван Стоянов, на 51 г., Стоимен Банков, на 49 г., 43-годишният Емил Димитров и Емил Чавдаров (54), последният е привлечен към наказателна отговорност като помагач.

Както "24 часа" вече писа, четиримата, заедно с 47-годишна жена, освободена с подписка, бяха обвинени, че са отмъкнали трите жилища на Кацаров в Кючука. Пловдивчанинът първоначално се "сприятелил" със Стоянов и Банков и под влияние на алкохол подписал документи за прехвърляне на апартаментите си. За да не се усети, групата го закарала в къща в град Елена, собственост на един от обвиняемите, където Кацаров пил редовно. След няколко месеца го откарали в Слънчев бряг, купили му билет за Пловдив и така той се завърна, прекарал 6 месеца в неизвестност.

Братовчед му, който също се казва Иван, се чул последно с него по Коледа. Притеснен, че няма връзка с 57-годишния си роднина, той изпратил сина си да подаде жалба в Първо районно управление.