The Sun: Баба Ванджа вещае вирус-убиец и война с извънземни

Личности
11:48 - 03 Януари 2022
12731
The Sun: Баба Ванджа вещае вирус-убиец и война с извънземни

Ясновидката Баба Ванджа, тоест Вангелия Гущерова, губи зрението си на 12 години. Именно това й даде „втори поглед“, според онези, които следят и тълкуват нейните прогнози. Баба Ванджа, известна като „Нострадамус на Балканите”, почина преди 25 години, но се смяташе, че има необичайна способност да предсказва бъдещи събития.

Това пише македонското издание Слободен печат, цитирайки и британския вестник „Сън“.

Твърди се, че тя е предсказала пандемията Covid-19, атаките от 11 септември в САЩ, смъртта на принцеса Даяна и катастрофата в Чернобил. Но много от нейните вирусни прогнози са били тълкувани погрешно и изглеждат неоснователни.

Въпреки това обаче - всяка година хората искат да научат какво е предрекла "Baba Vangja", а търсенията в Google се увеличават много всеки декември и януари.

Твърди се, че преди да умре на 75-годишна възраст през 1996 г., тя е направила серия от прогнози, които могат да бъдат възприети за 2022 г. Подобно на много пророци, като Нострадамус, тя прогнозира, че 2022 ще бъде „годината на апокалипсиса“

Светът, според Баба Ванджа (Ванга), ще страда от недостиг на питейна вода през тази година. Чистата вода ще се превърне в много търсен и скъп ресурс.

През август м.г. учените предупредиха, че сме изправени пред продължаваща криза. Два милиарда души, или около една четвърт от човешкото население, вече нямат достъп до чиста питейна вода, пише още Слободен печат.

Силен глад Баба Ванджа прогнозира за Индия, където според температурите щели да достигнат 50 градуса, което ще накара скакалците да атакуват реколтата. Страната също ще бъде засегната от земетресения и цунами, според Баба Ванджа.

В същото време "интензивни наводнения" ще има в Австралия и части от Азия.

Ванга вярва, че човечеството ще осъществи първия си контакт с извънземни форми на живот, които ще пристигнат в астероиди. Но извънземните няма да дойдат с мир. Защото „извънземни кораби ще нахлуят в Земята и ще бомбардират градове и ще заловят хора“. Имайте предвид, че тази година видяхме как НЛО навлизат в масовия поток и се обсъждат сериозно във Вашингтон.

Конгресът на САЩ дори прие важен законопроект за създаване на нов център за теренни изследвания, който да разследва срещи с "извънземни". Предполага се също, че космическото чудо Оумуамуа, което прелетя покрай Земята през 2018 г., може да бъде парче извънземен космически боклук, а не просто обикновен астероид.

По-късните видения на Баба Ванджа включват промяна в орбитата на Земята през 2023 г., астронавти, пътуващи до Венера през 2028 г., мюсюлмани, управляващи Европа през 2043 г., и края на Вселената през 5079 г.

Тя прогнозирала също, че през 2046 г. хората ще живеят повече от 100 години благодарение на технологиите за трансплантация на органи. До 2100 г. тя предвижда, че нощта ще изчезне и че изкуствената слънчева светлина ще освети друга част от Земята.

Поради затоплящия се климат Ванджа е предрекла, че ледниците в Русия ще се стопят и ще се появи Сибирски вирус, който дреме вътре. След това той ще се разпространи и ще се превърне в пандемия, убивайки милиони. Истината е, че вековните ледници се топят бързо поради изменението на климата.

Миналата година са били открити 28 нови вируса, за които се смята, че са на 15 000 години, които са оцелели в ледниците. Вирусите, за разлика от тези, известни на науката, са открити в проби от лед, пробити от ледената шапка Гулия на Тибетското плато в Западен Китай.