Тик-ток оракул предсказва ужасии до края на годината

Любопитно
15:22 - 16 Септември 2024
2573
Тик-ток оракул предсказва ужасии до края на годината

Ексцентричен тиктокър, който нарича себе си „пътешественикът във времето“, заяви, че се е завърнал от 267 г. и предупреди за пет „опасни“ събития, който ни очакват до края на тази години.

Ино Аларик, който се подвизава под псевдонима @radianttimetraveller и има над 900 000 последователи в социалната мрежа, разказа за така наречените бъдещи катастрофи. Самопровъзгласилият е за онлайн оракул Аларик стана популярен именно с предсказанията си за извънземни, войни и катаклизми. Сега той се завърна с най-новите си изумителни разкрития, изготвяйки списък от пет умопомрачителни събития, които ще разтърсят света ни преди края на 2024 г.

„Много от вас все още не вярват, че съм истински пътешественик във времето, така че запомнете тези пет събития, които предстоят през последните месеци на 2024 г.“, започна той.

На първо място в прогноза е откриването на жирафи, високи колкото небостъргачи, и други мега-големи същества в Австралия.

Според него това ще се случи на 20 септември.

Оракулът също така отбелязва датата 23 октомври, когато човечеството ще се сблъска с невиждана слънчевата енергия

„Слънцето изпуска рядък и непознат вид енергия и много хора ще се сблъскат със смъртта“, казва той.

Ино предсказва епичен обрат в света на знаменитостите на 25 октомври, когато смятан за мъртъв музикант разкрива, че е жив, готов да пусне няколко нови песни.

Оракулът продължава и с други предсказания сред които:

„9 ноември: Слънцето изчезва за една седмица, карайки света да премине в своята първа Чистка.

12 ноември: Извънземен артефакт е намерен заровен под леда в Антарктида. Той съдържа мистериозна болест, разпространява се бързо по света и няма лечение“.