Тим Хауърд: Тези не заслужават да носят фланелката на Юнайтед

Спорт
14:58 - 04 Октомври 2024
2798
Тим Хауърд: Тези не заслужават да носят фланелката на Юнайтед

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Тим Хауърд призова за разпускането на целия състав на „червените дяволи“. Тимът има кошмарно начало на сезона, за който се очакваше да бъде по-добър от миналия, но нещата не изглеждат съвсем така.

Поражението от Тотнъм с 0:3 в неделя постави още по-голям натиск над мениджъра Ерик тен Хаг, който яростно защитава позицията си със своите трофеи, откакто е в клуба.

Непостоянството на отбора обаче, откакто нидерландецът пое управлението, предизвика много полемики след похарчените над 550 милиона паунда за селекция, за която бившият „червен дявол“ Хауърд настоява, че не е добра и „тези футболисти трябва да бъдат разпуснат“, като не заслужават да носят фланелката на Манчестър Юнайтед.

„Ръководството на Манчестър Юнайтед удвои парите за селекция на Тен Хаг и го подкрепиха, като привлякоха повече от неговите играчи. Когато погледнете отбора, това не е брилянтен състав, те похарчиха много пари за някои средни играчи, със сигурност такива, които не заслужават да носят фланелката на Манчестър Юнайтед“, заяви вратарят.

„Ако се отървете от него, тогава трябва да разрушите този отбор, който той създаде. Това са играчите на Тен Хаг, ако той бъде уволнен, то трябва да бъде разпуснат състава“, сподели Тим Хауърд.

„Или не са имали подходящия човек, който да го замени, или може би наистина са вярвали, че той е правилният човек. Не съм сигурен, че изглежда така“, коментира още той.