Тита пак надебеля (Снимки)

Поп дивата се вталява по метода на Андреа – с фотошоп

През ключалката
16:08 - 04 Ноември 2019
38596
Тита пак надебеля (Снимки)

Поп звезда Тита отново е надебеляла с поне 10 кг. Оказа се, че истинският й външен вид, няма много общо с образа на секси блондинката от клиповете. На свое участие изпълнителката показа налята фигура, пише в. „Уикенд”.

Христина Христова, както е истинското име на певицата, от много време се бори с излишните килограми, като преди две години бе ударила около 70 кила, след това успя да свали част от тлъстинките и вееше секси фигура, но сега отново се е загръглила.

За да не си личи напълняването, тя използва „метода Андреа”, както стана популярно вталяването с фотошоп. Бившата на Кубрат Пулев има мания за обработване на снимките и не пуска и кадър без да втали тялото, лицето си и да изглежда по коренно различен начин от действителността.

Почитатели на Тита я заснеха по време на нейно участие като на фотоса се виждат закръглените й бедра, късите й крайници и разликата с кадрите й в социалните мрежи.

Лъскавата визия, с която Тита се представя, се оказа пълна измама. Протежето на Криско е ниско и пухкаво, но поне за разлика от Гери-Никол е надарена от майката природа с невъобразими гърди.