Тити Папазов: Онодих наборката на Лили Иванова - Снежана Кратовска!

Баскетболният спец разказа порно история за SEX с певица от третата възраст

Шоу
16:41 - 23 Март 2023
14737
Тити Папазов: Онодих наборката на Лили Иванова - Снежана Кратовска!

Бутафорният баскетболен спец и ревльо №1 на републиката - Тити Папазов, втрещи с брутална порно история, разказана в подкаста на Тото от "Скандау". Видният левскар разказа с ужасяващи подробности как е преспал с известната латинопевица Снежана Кратовска, отдавна вече покойница, която е родена през... 1936 г.!!!

Константин Папазов, както е истинското му име, без всякакви задръжки описа с подробности как е онодил възрастната дама през есента на 1986 г., малко преди да влезе в казармата. Двамата се запознали на новобранската му вечер, където Снежана пеела. Титко пък се хванал на бас за 5 лева с аверчетата си - недорасляци като него, че ще я покани на танц.

След като се разкършили по дансинга, двамата със Снежана си разменили телефоните. "Звъннах и, тя ме покани у тях, още си спомням къде беше - първия блок зад Раковата болница. Отваря ми по деколте и ме хваща за чатала", описва простотията си Тити.

Снежана Кратовска обичаше приживе да раздува лакърдии за истинската възраст на Лили Иванова

Възрастната дама го попитала дали иска да правят секс на леглото, или на пода и той като младок за по-интересно избрал паркета. Папазов влиза в подробности за акта, които ще се въздържим да споменем. Като дори нарича бюста на Кратовска "ВИС-2" - доста просташка метафора за увисналост.

Когато актът приключил, певицата отишла да се къпе и му казала да чака за втори тур. Титко напипал тогава зеления и паспорт и прочел рождената дата - 19.09.1936 г. И изпаднал в шок.

"Тя беше приятелка на Лили Иванова, бе, сериозно. От една генерация са. Сигурно е починала вече, жената", похвали се Папазов. В интерес на истината Кратовска, която беше известна с пикантните истории, които разказваше в таблоидите за соц музикалния ни елит, отдавна е покойница. Въпреки това едва ли е редно по такъв безобразно просташки начин да се разказват подробности от интимния й живот.