Тия южноафриканците са големи тъпаци, друго беше по Бай Тошево време

Коментар
22:30 - 29 Ноември 2021
15663
Тия южноафриканците са големи тъпаци, друго беше по Бай Тошево време

Както казваше едно време между две чаши водка и „Арда“ без филтър за мезе култовият адвокат Александър Сталийски, „няма бивш комунист, бивша курва и бивш негър“. И колкото го доказаха Р. Овч., Румен Гечев и Еми Масларова на преговорите за нов кабинет, трижди по-ясно си пролича то в издънката на Южна Африка с новия смъртоносен вариант на коронавируса – омикрон. Ти им махаш апартейда, даваш им право да гласуват, вадиш ги от бантустаните, дори им разрешаваш на училище да ходят, ама те си остават тъпи чернилки.

Нещастните потомци на зулусите, които по една случайност разполагат с едни от най-добрите инфекционисти, епидемиолози и имунолози в света и имат топ инфраструктура и организация в сектора, откриха нов мутант на коронавируса. И вместо по устава на Джунгуо Гунчандан – Китайската комунистическа партия, да си затраят и да мятат труповете в ями с вар, докато заразата плъзне навсякъде, взеха, че предупредиха моментално целия свят. Негърска работа.

За часове южноафриканец се превърна в мръсна и заразна дума, сякаш не им беше достатъчно, че бездруго ги имаме за развъдник на спинаджии и сифилистици. Колко жалко за тях, а имаме такава хомогенна диаспора в ЮАР – от Лора Видинлиева, през Наталия Гуркова, че до Ружа Ингатова. Все можеше някой да им подскаже как се процедира в моменти на заплаха за общественото здраве – траеш си като ебан гургул. По Бай Тошево време това никога нямаше да се случи.

През 1986 г. аварията в Чернобил беше обявена на гражданите на четвъртия ден.  Щом можеш да скриеш толкова време взрив от 3 и половина мегатона, какво остава за едно вирусче с големина не повече от 0,3 микрона? Ние тук си папкахме марули с плутоний, къпехме се в пролетния дъжд и се перчехме на първомайски манифестации, докато комунистическите уроди от ЦК стояха заключени по ведомствени вили и хижи и пийваха само бутилирана водичка. Така се прави, дано с тая водичка им преливат за Бог да прости!

Представете си, че нещо подобно се случи у нас и леля ви Радка Аргирова по случайност намери в една от вероятно десетината генно секвенирани проби, които се изследват тук месечно, потенциална заплаха, способна да обърне хода на пандемията и да ни върне в първи клас (не, че точно българите не сме в помощното училище). Докладва на Стойчо Кацаров, хващат се ръце в кръг с останалите гении, оставили 30 000 души да умрат като бесни псета в последната година и половина и почват да мислят. Като преди това са си вързали по един червен конец против уроки.

Ами ако кажем на всички, ние ще излезем виновни. Че не сме ваксинирали Гошо водопроводчика, Ганка фризьорката и Костя политика. Не сме обяснили, не сме взели мерки, раздавали сме смарт часовници и зелени сертификати на всеки кретен, който се е изкашлял в последните три месеца. Я по-добре да си траем, тая гадост утре ще се появи в Румъния, или Гърция, или Турция, те да му берат гайлето и да се червят пред Урсула и Мария ван Керхове.

А, и за всеки случай, ще си раздадем по няколко ордена за добро справяне с пандемията, защото нищо не замества наглата арогантност в кризисна ситуация. Да се борят с вируса негрите, такива поне тука нямаме. Виж, комунисти и курви – дал Господ.