Тоца се подигра на хората с паник атаки (Видео)

Миската за пореден път си навлече хейта на потребители с нелепите си изцепки и разсъждения

Нещо за четене
15:30 - 14 Юни 2024
5010
Тоца се подигра на хората с паник атаки (Видео)

Антония Петрова-Батинкова за пореден път си навлече хейта на потребители с нелепите си изцепки и разсъждения. Този път Тоца обиди над 20% от българите и над 30% от населението по целия свят, като заяви, че според нея паник атаките са „кифленска болест“ и „лиготия“.

Попитана от свои последователи в социалния си профил дали някога е страдала от този бич на новото поколение, тя реагира с насмешка и подигравателен тон. „Сигурно ще обидя много хора, но цялата история с паник атаките я намирам за абсолютно несериозна. За мен това е кифленска болест и лиготия“, брутално директна беше Мис България 2009.

Тя допълни, че се смята за изключително здраво стъпила на земята и организирана личност и много рядко й се случва да изпитва тревожност. „Но това да почнеш да припадаш е по-скоро търсене на внимание, както правят малките деца“, нелепо сравни Петрова.

С думите си тя напълно съзнателно обиди хиляди хора, които години наред се борят с този сериозен психически проблем. Паник атаките са обяснени и научно доказани като реални от специалисти след щателни проучвания. Установено е, че се причиняват от объркване в лимбичната система на мозъка и далеч не са безобидни, а още по-малко – следствие от липса на внимание.

Редица известни личности у нас са признавали за трудностите при справянето с паник атаките и колко жестоки могат да бъдат те. Дженифър Лопес, Адел, Опра Уинфри, Дженифър Лоурънс, Джони Деп, Катрин Зита-Джоунс и много, много други са разкривали за ужаса на паническото разстройство. Нашата Антония Петрова обаче смята всички тях за кифли.

"Скъпа Тоци, това, че не си получавала никога паник атаки, не означава, че са лиготия!", гневят се нейни последователи.