Тодор Батков се връща в „Левски“

Футбол
21:43 - 20 Април 2023
6243
Тодор Батков се връща в „Левски“

Бившият собственик на "Левски" Тодор Батков обяви официално, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към бизнесмени и популярни левскари по време на официалното откриване на бизнес клуб "Левски" със съучредител настоящият мажоритарен собственик на "сините" Наско Сираков.

"Никой не е по-голям от "Левски", каза Тодор Батков след срещата. И го повтори на няколко пъти при въпроси за разделението в клуба.

"Оформя се комисията по увеличението на капитала, което беше гласувано на общото събрание на "Левски". Беше отправена поканата желаещите да се включат. Аз съм акционер, но ще си взема пакет от тези акции", заяви адвокатът. Не разкри точно колко голям акционер би станал с новия пакет, но със сигурност щял да помогне и по този начин.

"В каква степен това сдружение ще помогне, сега е трудно да се каже, но името и марката "Левски" обединява много хора. Беше лансирано, че ще започне и активна работа сред българи в чужбина, привърженици на "Левски" - в Щатите, в Англия... Като цяло 'продължаваме напред", добави Батков, цитиран от 24 часа.