Тодор Неделев: Един клуб показа, че няма нужда от мен, а друг - колко ме иска

Футбол
16:05 - 03 Март 2023
3035
Тодор Неделев: Един клуб показа, че няма нужда от мен, а друг - колко ме иска

"Лудогорец" представи последното си ново попълнение - Тодор Неделев. Националът пристига в Разград от "Ботев" (Пд), който получава 150 000 евро за трансфера.

„Чувствам се добре, благодаря на "Лудогорец" за отношението, което е прекрасно. Имаха огромно желание да ме привлекат. Отборът ме прие много добре и съм тук, за да помогна да станем шампиони и да изпитам емоцията от големи мачове, в които всяка година играят.

Причината да стане този трансфер е, че имаше два клуба. Единият ми показа, че нямаше нужда от мен, докато другият показа огромно уважение и колко ме иска. Усетих страхотна подкрепа от тях.

Мисля, че всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван. В личен план си пожелавам здраве и на моите съотборници, тъй като след този инцидент, който преживях, осъзнах колко важно е здравето.

Искам да имам успехи с "Лудогорец", да помагам с изявите си на терена. Ще се постарая на 100% да го показвам във всеки мач“, сподели Неделев, който ще играе с номер 88 в новия си отбор.

Техническият директор на "Лудогорец" Козмин Моци заяви, че ако е можел, още докато е играел за „зелените“, е щял да доведе левичаря в Разград.