Тодор Славков псува Кобрата: „Мама ти да е*а тъпа!“  

Внукът на Живков коментира с грозна псувня слабия английски на боксьора

Нещо за четене
14:36 - 23 Март 2019
14933
Тодор Славков псува Кобрата: „Мама ти да е*а тъпа!“
 

Тодор Славков отново демонстрира пиперливия си език, като този път жертва на алкохолния му гняв стана боксовият шампион Кубрат Пулев. Часове преди сблъсъка на Кобрата с румънеца Богдан Дину в прочутата зала „Хангара“ в Коста Меса, Калифорния, Малък Тошко изригна срещу сънародника си във фейсбук с вулгарна псувня, видя репортер на Lupa.bg.

„Мама ти да е*а тъпа!“, коментира внукът на Тодор Славков интервюто на Кубрат Пулев пред американската репортерка от радио NBS Sports Хелен Йе. Във въпросното интервю, което набра голяма популярност у нас, Кобрата демонстрира слаб и на моменти комичен английски език. По време на разговора най-добрият наш боксьор смеси английски с български. Опитайки да обясни на сексапилната журналистка колко е здрав, Пулев реши, че е най-добре да включи думата „бетон“. „So big ... ниво“, също бе част от репертоара на Пулев.

Очевидно лошият английски на Кобрата силно е подразнил Тодор Славков, който макар да не говори перфектен руски език, владее до съвършенство езика на Шекспир. В поста си с псувнята към Кубрат Малък Тошко направи и интересна прогноза за бъдещето на боксьора. На въпрос на негов приятел „Всичко наред ли е“, Славков ехидно пророкува: „Той ще е следващият премиер“.

Кубрат Пулев не за първи път е коментиран в негативен порядък от известни българи, макар до този момент никой да не си бе позволявал да го псува на майка. Преди време депутатът от „Реформаторския блок“ Антони Тренчев се възмути от Кобрата във фейсбук и разказа как ставал свидетел на мутренското и арогантно поведение на боксьора, който демонстративно пушел пура в ресторант, където димът е забранен. По-късно обаче депутатът изтри коментара си, след като мнението му в социалната мрежа събра огромна популярност.

Ето линк към профила на Тодор Славков: https://m.facebook.com/todor.slavkov

и интервюто на Кобрата: