Том Ханкс написа писмо до тормозено момче на име Корона

8-годишният хлапак се оплака на актьора, че съученици го наричат коронавирус

Актуални новини
15:18 - 23 Април 2020
2194
Том Ханкс написа писмо до тормозено момче на име Корона

Холивудският актьор Том Ханкс е изпратил писмо и пишеща машина "Корона" на момче от Австралия, което заради името си Корона било тормозено от съучениците си, предаде Ройтерс, позовавайки се на местна телевизия.

Осемгодишният Корона де Врис от Голд Коуст, щата Куинсланд се обърнал за подкрепа към холивудската звезда, след като Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха заразени и изкараха над две седмици под карантина в курортния град, предава БТА.

"Чух по новините, че вие и съпругата ви сте се заразили с коронавируса. Как сте?", пише малкият Корона до Том Ханкс, съобщава Ченъл 7 Нюз.

Момченцето обяснява, че харесва името си, но заради него е подложено на тормоз в училище, където го наричат "коронавирус" и това го натъжава и ядосва.

"Твоето писмо накара мен и съпругата му да се почувстваме чудесно", на свой ред отговаря Том Ханкс в послание, напечатано на пишеща машина "Корона". "Знаеш ли, ти си единственият човек, когото някога съм познавал с името Корона - като пръстена около слънцето, корона", пише още двукратният носител на "Оскар". "Мисля, че тази пишеща машина ще ти подхожда. Помоли някой възрастен да ти покаже как се работи с нея и я използвай, за да ми напишеш отговор", допълва Ханкс.

В послеписа холивудският актьор казва, че в негово лице малкият Корона вече има приятел.