Тончо Токмакчиев върти черпака онлайн

Актуални новини
08:32 - 16 Октомври 2020
2724
Тончо Токмакчиев върти черпака онлайн

Актьорът Тончо Токмакчиев влиза в ново амплоа и грабва черпака в първия онлайн сериал на Димитър Митовски. Името на ситкома е „Изпечен“, а премиерата му е в Ютуб на 16 октомври в 16 ч., като нов епизод ще се излъчва всяка седмица.

Според сюжета Тончо Токмакчиев ще се превърне в шеф Силвио и обещава да забавлява почитателите си в импровизирана кухня, в която виси картина на легендарния Гордън Рамзи. Сред реквизита са и жълта кутия бонбони, висящ календар, вино, ядки, всякакви варива и, разбира се - котлон.

Облечен в бяла куртка като типичен готвач, Тончо ще „забърква“ редица комични ситуации, режисирани и продуцирани от Димитър Митовски. „Искате да кажете, че ако брандираме самолет като кебапче, това ще ни вдигне печалбите“, казва по потник Токмакчиев в един от кадрите в инстаграм, на които се вижда и самолет с нарисувано кебапче на него. „За съжаление формата на самолета ви не е подходяща за кюфте“, продължава смешката.

Епизодите ще се появяват всяка седмица и във фейсбук на страницата на сериала „Под прикритие“, която вече е прекръстена на „Камера“ - фирмата на Митовски. Страницата има над 200 000 последователи, а някои от феновете се чудят какво се случва, след като има раздвижване - да не би да има нов сезон на хитовата кримка. Уви, това засега не е истина и не се предвижда продължение на сериала.