Тони Стораро търси девствена булка за келеша Емрах

По същия начин Човека глас успя да вкара брат му Фики в правия път

Ексклузивно
16:30 - 23 Юли 2024
9975
Тони Стораро търси девствена булка за келеша Емрах

Тони Стораро се е заел спешно да открие съпруга за малкия си син Емрах с надеждата това да го вкара в правия път, както се случи с брат му Фики. Човека глас дори вече се е захванал за оглежда булка за наследника, като тя, разбира се, трябва да не е познала тайните на секса.

Бъдещата жена на 21-годишния изпълнител задължително трябва да е девствена преди първата брачна нощ. За запазването на старата турска традиция безкомпромисно настояват и двамата родители на Емрах - Тони Стораро и Валя.

Тъй като в България ще им е трудно да намерят красиво момиче, което да отговаря на изискванията им, Стораро-старши е пуснал връзките си сред турската общност в Германия. Там живеят над 3 милиона турци и повечето са жени.

На Емрах не му липсва женско внимание

Има дори няколко завидно богати фамилии с красиви дъщери, към които Тони е насочил вниманието си.

Емрах не е особено щастлив от тежестта на традицията, надвиснала над него, но ще трябва да се съобрази. Все пак неговите родители са станали гаджета на 12-годишна възраст и са се "пазили" до сватбата, състояла се 6 години по-късно. Освен това те са и трети братовчеди.

„Той не може да бъде хептен лош, защото носи моята кръв. Лъвът не ражда котки“, сподели наскоро Тони, подчертавайки, че Емрах ще се промени, дори в личен план. Сега той може да има имидж на плейбой, но и малкият Стораро ще се задоми. И по всичко личи, че този момент не е в далечно бъдеще.

„Ще се жени, няма страшно! Казал съм му да започне да си търси сериозна приятелка. Като нямаш за какво да живееш… Като нямаш цел, никой не те чака вкъщи, всички ти казват, че си много велик, защото си на върха, но като изпаднеш в беда, никой не остава“, разсъждава Тони Стораро.