ТОП 5: Най-красивите крака в шоубизнеса

През ключалката
14:53 - 03 Декември 2019
8104
ТОП 5: Най-красивите крака в шоубизнеса

Красотата е субективна категория, но за никого не е тайна, че една от най-атрактивните части на женското тяло са краката. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Нека преброим обратно най-изящните долни крайници в световния шоубизнес от вчера и днес:

5. Ел Макферсън

Не е случайно, че наричат този супермодел Тялото. По-известна е със съвършените си пропорции, но и краката не са за пренебрегване. Ако можете да ги обхванете с поглед...

4. Наоми Кембъл

С риск да бъдем обвинени в нездрав интерес към модните икони на 90-те, няма как да не включим тук ослепителната черна газела. Тя се движи така, сякаш не стъпва по земята. За тези, които я наблюдават, важи същото.

3. Амал Клуни

Съпругата на Джордж Клуни не е личност от червения килим, но последният само е загубил от отсъствието на този чифт крака. Красавицата е адвокатка, но не прилича твърде много на Марин Марковски... или на Татяна Дончева.

2. Адриана Скленарикова

Словашката актриса и модел е висока 185 см. и поне метър и петдесет от тях са крака. И още нещо - всички имат шанс, защото си пада по грозни мъже - само вижте бившите й партньори Кристиан Карембьо и Мик Хъкнал.

1. Марлене Дитрих

Във филма "Свидетел на обвинението" по Агата Кристи сценаристите трябвало да напишат специална сцена, за да може иконата от Златните години на Холивуд да разголи единия от легендарните си крайници. Фаталната берлинчанка е известна колко с гърления си глас, толкова и с безкрайните си бедра.