Топ астролог: 2024 г. ще е доста трудна, но България ще е като оазис

Ако мога да сложа надпис на 2024 г., той ще гласи -  бъдете състрадателни, за да си вземете изпита, предупреждава Силва Дончева

Актуални новини
15:00 - 09 Януари 2024
6710
Топ астролог: 2024 г. ще е доста трудна, но България ще е като оазис

„Ако мога да сложа надпис на 2024 г., той ще гласи -  бъдете състрадателни, за да си вземете изпита. Добрата новина за България е, че вероятно ще има някакъв нов енергиен проект и поява на нов политически обект.

Такава прогноза направи топ астрологът Силва Дончева за настъпилата 2024 година. „Годината като цяло е доста тежка, но България някакси е по-встрани от тези събития”, успокои тя пред Нова тв.

„Започваме нов двугодишен период - следващата въртележка, на която ще ни сложат да се въртим. Ще е трудно. Предстоят нови военни конфликти. Има едно струпване на „водата”, но през агресивни и много опасни планети”, коментира тя, визирайки съвпада на Марс и Слънцето в Скорпион от 18-ти ноември 2023 г.

„Поне 9-10 месеца от годината ще сме под марсово влияние. Задава се малко войнствена ситуация – възможни са нови опасни военни конфликти. Този конфликт в Палестина между Израел и Хамас е като предястие на това, което следва през пролетта на 2024”, загатва астроложката.

Тя пояснява, че под този знаменател може да се сложат всички държави, които са на юг от България – защото Скорпион е свързан с евреите, семитите и жълтата раса, както и хора от този произход в Европа и САЩ. „Може да се обостри ситуацията с Китай и Тайван. Трябва да внимаваме, защото има едно струпване на водата, обаче през агресивни и доста опасни планети – Сатурн например води до силни ограничения, а Марс - до конфликти и инциденти”, допълва Силва Дончева.

Според нея през 2024 г. в световен план предстоят много ситуации, свързани с бедност, болка, изпитание  за милосърдие.

„Ако мога да сложа надпис на 2024 – бъдете състрадателни, за да си вземете изпита”, препоръчва тя заради Сатурн в Риби, който ще властва през тази година. „Това е мощно влияние на Риби – а те са прикрити, коварни. Това е знакът за плащане на сметката. При Риби почти няма позитив - ако има, той е само за най-най високо духовните хора. Много болести –

ние може да сме на границата на нещо като пандемия… Или ни дебне опасност от някакви прикрити болести, които са по-продължителни или дори леко тунинговани”, посочи Дончева.

Тя припомня още, че Плутон не е стъпвал в знака на Водолей от Френската революция насам. Сега през 2024 г. той отново започва транзита си там за 20 години. А Плутон във Водолей е свързан с дигитализацията, финансите, с банките и с оръжията. Всички те ще се дигитализират. На второ място той е свързан и със службите за сигурност. „Плутон е планета и на смъртта. Много хора свързват Водолея със свобода - но е трудно да има свобода, когато Плутон е там. Всичко ще е под контрола на камерите – т.е., все едно боравене със смъртта през електрониката”, интерпретира ингресията Силва Дончева.

Много хора ще си загубят работата заради роботизацията, смята още тя - особено през 2028-2029 г.