Топ астролог алармира: Политик в САЩ е пред смъртна опасност

Предстоят смайващи драми във Франция, светът е пред пълен хаос, кулминацията е през август, предупреждава Николай Радев

Астро
18:10 - 01 Юли 2024
6528
Топ астролог алармира: Политик в САЩ е пред смъртна опасност

През последните месеци два процеса са напът да завладеят света – хаос в организации, срутване на структури и авторитети. И то на - всички нива. А кулминацията на съответните драми и събития ще е през август на настоящата 2024 година.

За това предупреждава авторитетният астролог Николай Радев. Ето какво споделя той със своите последователи в социалните мрежи: 

През последните месеци два процеса са на път да завладеят света – хаос в организации, срутване на структури и авторитети. И то на - всички нива и най-често по формулата: твърде старо и износено (Слънце-Сатурн) и твърде ново и налудничаво (Слънце-Уран).

Тъй че много скоро в голям брой държави, сдружения и организации, наблюдаващата собствена публика навред по света ще „тъне в земята“ от срам поради излагациите на своите лидери, докато чуждата ще ликува в екстаз. А в „мелницата“ на всичко това много вода ще наливат и медиите.

А във фокуса на световното внимание най-трайно ще се озоват три държави - САЩ, Франция и Русия.

САЩ – главно във връзка с предстоящите президентски избори, но не само.

Там и животът на един високопоставен политик скоро ще бъде в голяма опасност.

Франция - главно във връзка с предстоящите парламентарни избори и на олимпийските игри.

В тази страна ще се случват смайващи драми, има и опасност от екстремизъм,

а всичко това ще повлияе важни събития в целия ЕС. И Русия – главно във връзка с тайнственото изчезване на значителен брой видни личности.

А кулминацията на съответните драми и събития ще е през август на настоящата 2024 година. Има и още нещо, обаче:

много скоро след това, през септември, ще се появи рядка възможност, която ще се повтори през идния януари. Възможност за щастливо разрешаване на много световни, регионални и частни проблеми!

Тъй че внимание, късмет и наслука! А ето я и съответната словесна формула: Господи, благодарим Ти че ни даряваш с толкова много възможности, но във важните моменти давай ни и светъл лъч за правилния избор!