Топ астролог: Предстоят 8 години на радикални промени

България се обръща към духовните древни корени, казва Николай Радев

Астро
17:30 - 09 Юли 2024
7215
Топ астролог: Предстоят 8 години на радикални промени

Току-що навлязохме в нов 8 годишен период (до 28.06.2032), който ще е изпълнен с динамика, решителни действия и радикални промени. Предстои едно рязко обръщане към духовните, християнски ценности и към създаване на нови закони и нови стратегии в съответствие с тях. 

Това обяви на своята страница във фейсбук топ астрологът Николай Радев. Ето какво още казва той за предстоящите години до 2032 г.: 

На 24.06.2024 г. в Християнския свят приключи 30 годишен период, започнал през 1994 година, наситен с много надежди и планове, но така също - и с хаос.

И навлезе в нов, този път 8 годишен период (до 28.06.2032), който ще е изпълнен с динамика, решителни действия и радикални промени. Като следствие от ожесточеното и повсеместно противопоставяне между консерватори и традиционалисти от една страна и либерали и глобалисти – от друга. И най-често с победа на първите.

А най-общото за Европа тук е, че предстои едно рязко обръщане към духовните, християнски ценности и към създаване на нови закони и нови стратегии в съответствие с тях.

Макар че в самото начало предстоят и сериозни сътресения.

В България пък обръщането ще е към духовните корени, дори и най-древните и тяхната широка популяризация и извън пределите на страната ни.