Топ астролог: Сглобка ще има, но Уран може да я срине

Може да има подкрепа отвън, за да се излъчи редовно правителство, смята Виктория Маринова

Астро
18:00 - 20 Юни 2024
21653
Топ астролог: Сглобка ще има, но Уран може да я срине

Уран - най-непредсказуемата планета в Слънчевата система 

Слънцето на 50-ия парламент съвпада с Бетелгейзе – звезда от първа величина, с природата на Марс и Меркурий. Нейното влияние може да донесе голям успех без усложнения. Но в 10-и дом на властта и правителството е също планетата Уран, която най-неочаквано сменя посоката на 180 градуса - и сформирано партньорство/коалиция/сглобка съвсем неочаквано в един момент може да се разпадне.

Това споделя топ астрологът Виктория Маринова по повод поредния парламент, избран за последните три години. Ето какво пише тя за новото Народно събрание на своята фейсбук страница: 

Споделям с вас хороскопа на 50-то Народно събрание, построен за момента, когато народните представители положиха клетва, а това се случи в 09:10 часа на 19 юни 2024г.

Клетвата е положена в ден на Меркурий – книжнина, документация, комуникация, младите и интелигентни хора, и в час на Сатурн – планета на държавната структура, на правителството. Началото на 50-то НС е поставено в 13-ти лунен ден, чийто символ е колелото:

През този ден могат да се повторят много ситуации от миналото, могат да се проявят стари проблеми. Ако се връщат стари неща, то нещо не е било изпълнено както трябва.

Хороскопът на 50-то Народно събрание е с изгряващ знак (Асцендент) в зодиакален знак Лъв. Управител на този знак е Слънцето, което в този момент се намира в 28° 27' на Близнаци и попада в 11-ти дом, по който са колективите и груповата дейност, обединенията.

Слънцето съвпада с Бетелгейзе – звезда от първа величина, с природата на Марс и Меркурий. Нейното влияние може да донесе голям успех без усложнения.

Слънцето, освен господар на хороскопа, управлява също втори дом – финансите, материалните и морални ценности. Тази сфера е свързана с това да има действащо народно събрание и редовно правителство. А държавната власт в хороскопа е показана от най-високата точка МС – Медиум цели, да не се бърка с министерски съвет. МС е в зодиакален знак Овен – мъжки знак и предполага председател на това народно събрание да е представител на силния пол.

Но планетата управител Марс е в Телец – женски знак. Марс попада в 10-ти дом, по който са власт, контрол, управление, ръководители и ръководни органи, правителство. Общи цели и тяхното постигане. Марс съвпада с Хамал – звезда от втора величина с природата на Марс и Сатурн. Дава жестокост, безскрупулност, измама. Ефектът е еквивалентен на злощастната комбинация на Марс/Сатурн. Изглежда, че Марс и Сатурн се борят помежду си за господство и това влияние може да бъде опасно в материалната сфера.

В 10-ти дом на властта и правителството е също планетата Уран, която управлява партньорския дом в хороскопа. Като се отчете естеството на планетата, че е с непредсказуема и нестандартна енергия, че сменя най-неочаквано посоката на 180 градуса, то е логично да се очаква, че сформирано партньорство/коалиция/сглобка съвсем неочаквано в един момент може да се разпадне.

И това ще бъде продиктувано от задкулисието – Луната, управлява дома на тайните и неявните врагове, и се намира в сходяща опозиция на планетата Уран. Уран, освен дома на партньорите, управлява също 8-ми дом на чуждите пари, заеми и дългове. Луната се намира в знак на своето падение – Скорпион, обаче съвпада със звездата Агена.

Звездата Агена с Луната е добра за предприемачество, търговия, придобивки, продажби, сътрудничество в областта на търговията. Това може да доведе до известна безскрупулност в средствата, но не позволява да се стигне до краен предел, ще се спазва (поне външно) честност и почтеност.

Луната в подобни карти символизира територията и населението на страната (народа), а тук е разположена в своя естествен дом четвърти. Луната е извършила вече нехармоничен аспект с Марс, а този аспект може да показва ниската избирателна активност. Луната е извършила след това хармоничен аспект със Сатурн, естествен управител на държавната власт, а в настоящия хороскоп планетата управлява домовете на ежедневната и рутинна работа, на партньорствата и на чуждите пари. А това може да означава, че нещата по споменатите теми са вече решени – кой с кого и как. Но предстои опозицията с Уран, за която писах вече, че може неочаквано да промени предварителните уговорки и споразумения. Все пак Луната е във взаимна рецепция по екзалтация с Уран, а последният аспект на Луната е хармоничен – преди да напусне знака Скорпион ще извърши тригон с Нептун – планетата на високите идеали, но и на илюзиите. В хороскопа Нептун владее дома на съда, правото, религията и на чужбина.

Може да има подкрепа отвън, за да заработи настоящето НС и да излъчи редовно правителство.

А дали ще се случи това и изкара пълен мандат, предстои да разберем занапред. Според хороскопа е възможно, но човек предполага, а Господ разполага. Да бъде Неговата воля!