Топ астролог: Такива мощни енергии столетия няма да се усещат

Актуални новини
16:15 - 18 Септември 2024
540
Топ астролог: Такива мощни енергии столетия няма да се усещат

Такива мощни енергии столетия няма да се усещат! Така разчита звездната карта към момента топ астрологът Адриана Вотей. 

Ето какво написа тя по повод настоящото Лунно затъмнение и предстоящото равноденствие на 22 септември: 

ПЪЛНОЛУНЕН ПОЛЕТ, ДА ЛЕТИМ СМЕЛО КЪМ УНИКАЛНОТО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ И РАВНОДЕНСТВИЕ СЛЕД ДНИ /22.09/ ТАКИВА МОЩНИ ЕНЕРГИИ СТОЛЕТИЯ НЯМА ДА СЕ УСЕЩАТ!

В ранни зори 18.09 Луната ще е в прегръдките на господаря си Нептун и предизвикателната звезда Шеат в Риби - Космическа емпатия, състрадание, катарзис. Нека музика на сферите докосне душата ви! Епохални дни 18.09 /пълнолуние и частично затъмнение на Луната/ и Есенното равноденствие -22.09.2024 в 15:43 !
Мерурий-управител на Асцендента и МЦ в картата на Пълнолунието, като практическият РАЗУМ опитва се да е здрав, рационален и стабилен, борейки се с провокациите на опозиционно настроеният Сатурн в Риби и строго осъждащият Юпитер в Близнаци. 

Като една друга реалност тези дни мощно действа върху Планетата и обитателите и Голям земен тригон- Слънце /Дева/, Уран /Телец/, Плутон /Козирог/, преформатирайки на клетъчно, квантово равнище 3-Д Матрицата.

Препоръчвам да отидете на силни енергийни места тези дни или поне на 22.09, когато и Луната ще се присъедини към този тригон, заставайки на границата между Телец и Близнаци.

Към Космическият сценарий активно е включен господаря на Северния кармичен възел/Овен/-МАРС, който патриотично /бидейки в Рак/ е застанал на фокуса на напрегната конфигурация тау-квадрат с кармичните възли и Лилит във Везни. Опасна ситуация-изострят се спонтанни реакции, суицидални тенденции, опасност от атентати.

Особенно по време на това пълнолуние, понеже Луната управлява Марс, може да се изострят нервни заболявания, паник-атаки, некотролируеми агресивно-инфантилни реакции и поведение.

Колко паралелни реалности накуп тези дни! Голямо ЧИСТЕНЕ-ПРЕЧИСТВАНЕ се пада по всички нива!
В картата на Пълнолунието най-горе към МЦ е Уран, а Юпитер със Селена се падат в 10 дом /Близнаци/- раздават правосъдието и справедливост с хармоничен аспект към Венера във Везни, и Хирон /Овен/. Така че, шантавата Космическа ДРАМА обещава все-пак холивудски хепи-енд!