Топ астролог: Утре е критичен ден за световната политика

Отложете операциите и сделките с имоти, не правете разкрасяващи манипулации!, съветва Адриана Вотей

Актуални новини
18:00 - 13 Юни 2024
15447
Топ астролог: Утре е критичен ден за световната политика

Наближава един от най-предизвикателните дни на годината - 14.06.2024, предупреждава топ астрологът Адриана Вотей. 

В социалните мрежи тя обяснява, че в петък на небето се образуват няколко опасни конфигурации: напрегнат аспект - квадрат между Марс в Телец и Плутон във Водолей.

Опасност за изостряне на конфликта Русия-Украйна! И напрегната конфигурация, където участват Слънце, Венера,Меркурий /Близнаци/, Сатурн и Нептун /Риби/ и Луна с Лилит /Дева/ - опит за здравословна дестабилизация, както в световен мащаб, така и при някои родени и имащи концентрация на планетите в гореспоменатите зодиакални знаци, 

алармира Вотей. Тя съветва хората да са бдителни, защото нараства опасност от хранителни натравяния. "Проверявайте срока на годност на продуктите, може би е по-добре да пропуснете консумации в заведения. Вероятни са изострянията на стомашно-чревни, невралгични заболявания, риск от травми на крайниците, инциденти при пътувания", са напътствията на астроложката. 

"За съжаление, може да има опасни лекарски грешки и операциите по-добре да отложите. Най-вече ако сте родени под знаците на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец или имате концентрация на планетите в хороскопа в тези знаци", казва още Адриана Вотей. 

Тя препоръчва да се отложат сделки, свързани с покупко-продажба на имот/особено КЪЩА/, регистрация на фирми, сключване на търговски, бизнес сделки, споразумения.

Категорично препоръчвам ДА НЕ ПРАВИТЕ козметични и разкрасяващи операции, манипулации. Крайно несполучлив е денят и за сключване на брак /ама за развод е екстра!/.

Според Вотей има опасност от природни явления /порои, градушки/, заличаващи реколтата/, като акцентът е върху Лилит с Луна в Дева с много предизвикателни аспекти/. Вероятно ще се разминем с опасна еко-катастрофа с помощта на благоприятното влияние на Селена, Юпитер и Плутон!

"Има опасност от силни земетръси в района на Япония, Тайван, Индонезия, САЩ.

Силни турболенции на борсите, финансовите пазари. Бъдете закриляни, внимателни и действащи разумно и предвидливо. Много критичен е денят за световната политика", обобщава астроложката.