Топ астролог: Явно правителство ще има, но ни чакат обрати

Общество
17:30 - 15 Април 2021
18241
Топ астролог: Явно правителство ще има, но ни чакат обрати

Малко след като днес, в 9.26 ч., новите народни представители в 45-ия парламент се заклеха, астрологът Силва Дончева направи подробен анализ какво предстои на базата на звездите. 

"Явно правителство ще има, поне една година, докато Сатурн не подхване лошо върха през пролетта на 2022 г. и не го довърши 2023 г. - то ще е подкрепено отвън, съгласувано добре отвън, контролирано отвън, финансирано отвън, администрирано отвън", написа тя на своята Фейсбук стена. 

Според нея новото управление ще трябва да лавира между две могъщи чужди сили. "Ще трябва бързо, гъвкаво, хитро и ловко да се лавира, ще има всякакви изненади, обрати и завои", смята Силва Дончева. 

Тя твърди, че квадратът на Плутон със Слънцето носи недобро влияние

и е символ на дебнеща тъмнина, тайни сделки, тежка администрация, консерватизъм, подмолност и закостенялост, които категорично ще пречат на новите тенденции.

"Но накъде ще сме без битка, и то с Марс в първи дом, макар и вербално сражаващ се. Дано да му се случи и материално. С една дума, битките ще се печелят с думи и главно с думи и по медиите, делата ще почакат за друг парламентарен момент", коментира още астрологът. 

Силва Дончева подчертава, че не е добър символът, че патриархът е болен. "Май нямаше митрополит или представителна група на Православната църква. Мюфтията обаче беше налице. Много тъжно ми стана", признава тя. 

Ето какво гласи целият й пост в социалната мрежа по повод клетвата на депутатите: 

Символите на клетвата: 15 април 2021г, 9.26ч.,София
1.Силно поставена по знак и съзвездие Луна в Телец в първа фаза, обаче без курс и блокирана в 12 дом. Народът пак няма достатъчно късмет: надигаща се емоционална и астрална сила обаче без достатъчно отклик и реализация на материален план, някой ще блокира силата на Луната, тук в реалния живот.

2.Юпитер е издигнат горе във Водолей и в съзвездие Козирог. Явно правителство ще има, поне една година, докато Сатурн не подхване лошо върха през пролетта на 2022г и не го довърши 2023г.: то ще е подкрепено отвън, съгласувано добре отвън, контролирано отвън, финансирано отвън, администрирано отвън. Уран е в 12 дом в Телец - таен финансов контрол и Сатурн - шефът е повече от категоричен в 9 дом / чужбина /, напредващ до 1 година към върха. Новото управление ще трябва да лавира между две могъщи чужди сили: Сатурн и Уран няма да се харесват никак и така ще е в следващата поне една година и половина.

3.Ще трябва бързо гъвкаво, хитро и ловко да се лавира, не случайно водещи са въздушните знаци и динамични, огнени и гръмотевични планети като Юпитер и Марс.
3. Ще има всякакви изненади, обрати и завои ще управляват зад кадър и наяве. Асцендент Близнаци и Марс в съзвездие и знак на Близнаци и Меркурий в неговия знак - Овен, буреносният Водолей с гръмовержецът горе и задкулисният Уран с торбата с пари, скрит в сенките и ангажиран с поне две външни големи политически сили и на североизток и зад океана, които ще дърпат конците от 12 и 9 домове, конфронтирайки се един друг.

4. Медиен контрол, надмощие и доминация на мрежовите системи, интернет, навлизаща мощна дигитализция - това ще са задачите на Марс и Юпитер, съответно в Близнаци и Водолей и струпване на небесни тела в 11 дом, включително и Слънцето.

5.Не е добър символът, че Патриархът е болен, май нямаше митрополит поне или представителна група на Православната църква. Мюфтията обаче беше налице. Много тъжно ми стана.

6.Квадратът на Плутон със Слънцето е недобро влияние и отново символ на дебнеща тъмнина, тайни сделки, тежка администрация, консерватизъм, подмолност и закостенялост, които категорично ще пречат на новите тенденции. Но накъде ще сме без битка и то с Марс в първи дом, макар и вербално сражаващ се. Дано да му се случи и материално. С една дума битките ще се печелят с думи и главно с думи и по медиите, делата ще почакат за друг парламентарен момент.

Но както винаги съм казвала започва абсолютно нов етап, определен от съвпада на Сатурн и Плутон от 2020г, с хоризонт от 30 година, характеризиращ се с все по-нарастващо влияние на компютъризираната държава, към въвеждане на дигитална диктатура в световен мащаб, към управление на свръхтехнократите и “мъже в черно”. Мисловният преход към това започна - на ход вече на върха на 45 НС е Зевс във Водолей, контролиран от татко Сатурн далеч отвън. Тези тенденции ще се материализират по-късно, ще почакаме след няколко години. На ход обаче сега е мисълта и новият вятър.

За съжаление обаче Луната /народът, традициите, жените, семейството къщите, имотите и децата/ малко я посритаха и позатвориха. А съжаление Луната управлява, както народът и земята, така и домът на парите на хората и те едва ли ще просперират с тази позиция, а по-скоро ще се поизнесат навън.