Топ астролог: Юли ни носи любов и много уют

Нептун ще ни донесе вдъхновение, а Сатурн ще реши стари казуси и проблеми, казва Венета Матева

Астро
18:15 - 02 Юли 2024
3332
Топ астролог: Юли ни носи любов и много уют

Юли различен от юни, не само със своето „л“, има основание да ни даде повече лекота и любов. Повече от онова събирателно чувство в което откриваме собствената си стойност и ценност. Любовта е обич, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си положителни страни и недостатъци. Доверие към собствените ни възможности, към другите и доверие в най-добрите решения на Вселената. Такъв е юли. Фабрика за спомени, прекрасни преживявания и много уют.

Такава е прогнозата на астролога Венета Матева за предстоящия месец, която тя публикува в социалните мрежи. "В компанията на ретроградни планети през този месец се добавят Нептун и Сатурн.

Нептун ще ни донесе вдъхновение и търсене на повече лично удовлетворение и щастливи моменти. Обратната разходка на Сатурн ще ни върне към архитектурните проекти на нашите цели, планове и стратегии. Ще ни даде нов поглед по стари казуси и решения на застинали във времето проблеми", казва тя. 

На 6-и юли, ще се случи прекрасното Новолуние в Рак, с дъх на любов, покорени върхове и завладени сърца.

Подаръци от него могат да очакват родените на 5-и, 6-и и 7-и март, май, юли, септември и ноември. Те могат да очакват сбъднати мечти и подкрепа в плановете, обещава Матева. 

На 21-ви юли, Луната в Козирог за втори път тази година ще застане в опозиция на Слънцето в Рак и ще предизвика нашите мъдри решения, избори и приключени казуси. Засегнати от процеса ще бъдат родените на 20-и, 21-ви и 22-ри март, май, юли, септември и ноември.

Ето конкретна информация според всяка зодия:

ОВЕН: До 12-и юли, Овните е хубаво да вършат рутинните си задължения и да не захващат нищо ново. След тази дата ги очакват служебни похвали, бизнес развитие и повече разбиране в личен план. Родените в първа декада могат да очакват щастие в средата и края на месеца. Родените във втора и трета декада ги очакват запознанства носещи им нови възможности. Същите трябва да се пазят от преумора до 20-и юли.

ТЕЛЕЦ: Телците имат зелена светлина в плановете си до средата на месеца. Очаква ги заряд, енергия, повече отворени врати и реализирани срещи. В любовта ги очаква споделеност и романтика. Във втората половина на месеца ги съветвам да се отдадат на заслужена почивка или да довършват стари ангажименти. Родените в първа и втора декада ще се радват на спокойствие. Родените в трета декада ги съветвам да отложат рискови ангажименти и да бъдат мъдри в изборите си.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще срещат подкрепа от звездите във втората половина на юли. До тогава може да се чувстват отегчени и изморени от ангажименти. Нищо тревожно няма да се случва, но завишените им очаквания за щастие ще се разминава със спокойното и хармонично време. Във втората половина на месеца ги очаква споделеност, обич и разбирателство. На най-много късмет и разкош ще се радват родените във втора декада.

РАК: За Раците месец юли открива океан от възможности, романтични залези и пълни с енергия изгреви. Колекционирайте спомени, консервирайте радости и се радвайте на щастливото време. Приемайте даровете на месеца, правете планове, избирайте мъдро и не бързайте да се впускате в нови предизвикателства. Времето е хубаво за развитие на творчески таланти и откриване на любов. Внимателни в решенията си трябва да бъдат родените в трета декада.

ЛЪВ: Лъвовете могат да очакват разкош във втората половина на месеца. До тогава времето им ще тече плавно, монотонно и изискващо търпение и постоянство. Вихрушка от новини ще ги застигне след 12-и юли и ще им донесе нови възможности за развитие и реализация. Звездите ще подкрепят родените в първа и втора декада във всяко начинание. Родените в трета декада, съветвам да не правят резки завои и добре да обмислят решенията си.

ДЕВА: За Девите предстои динамична първа половина на месеца. Ще имат куп ангажименти и задачи за довършване. Няма да им липсва енергия и мотивация за действие. Във втората половина на месеца ще ги застигне умора, желание за разнообразие и търсене на спокойствие. Съветвам родените в първа и втора декада да превърнат втората половина на месеца в оазис за почивка и удоволствия. Родените в трета декада имат шанс да постигнат високи цели и покажат блестящи резултати на работното си място.

ВЕЗНИ: Везните могат да очакват светлина и попътен вятър в делата след 12-и юли. До тогава ги съветвам да обърнат внимание на любимите си хора и занимания. Времето е хубаво за работа по стари проекти и съхраняване на ценни отношения. Във втората половина на месеца ги очакват напредък в професионален план, приятни преживявания и споделеност. Родените във втора и трета декада имат възможност да започнат градивни промени в живота си. Родените в първа декада ще събират плодовете на труда си.

СКОРПИОН: Първата половина на месеца ще предлага на Скорпионите напредък в делата, успехи и реализация. Втората половина на месеца ще изиска от тях спокойствие и отлагане на маловажните задачи. Жегите ще изискат почивка и занимание с любими хора и творчески проекти. Родените в първа и  втора декада трябва да избягват натоварване във втората половина на месеца. Родените в трета декада трябва да избягват рискови начинания и спортове.

СТРЕЛЕЦ: За Стрелците се очертава скучен и монотонен период до 12-и юли. След това ги настига лавина от новини, информация, приключения и незабравими щастливи моменти.Запознанства, подаръци и романтика ще дебнат и ще хващат родените в първа и втора декада. Пред родените във втора декада престоят важни избори и решения, които могат да променят живота им. Родените в трета декада ще се радват на разбиране, спокойствие и хармония.

КОЗИРОГ: За Козирозите предстои малко по-лек и хармоничен месец от предходния. В първите 10 дни на юли, трудности в любовта и бизнеса ще имат родените в трета декада. Те трябва да загърбят егото си и да бъдат снизходителни към околните. В противен случай могат да загубят ценни хора и отношения. Родените във втора декада ще изпитват хармония и лекота във всичко, с което се захванат. Родените в трета декада имат динамично и изпълнено с обрати време. За тях задачите се редят на опашка, а силите не стигат за нищо. Съветвам всички представители на зодията да пестят силите си и да почиват до 22-ри юли.

ВОДОЛЕЙ: Водолейчетата могат смело да се гмуркат в дълбокото до 12 юли. Времето ще им дава подкрепа в бизнеса и в любовта. След тази дата ги съветвам да забавят движението си и да си дадат заслужената почивка. Във втората половина на месеца ще се усещат неразбрани, неподкрепени и напрегнати. Нека избягват влизането във важни преговори и уреждане на лични отношения. Пред родените във втора декада се откриват нови възможности в дългосрочен план. Родените в трета декада не трябва да се впускат в нови предизвикателства.

РИБИ: За Рибките се очертава щастлив и изпълнен с вълшебства период. Първата половина на месеца ще създава незабравими емоции с любимите хора, обич и разбирателство. Втората половина на месеца им поднася възможности за запознанства, пътувания и разнообразие. На спокойствие и релакс ще се радват родените в първа декада. За родените във вторите 10 дни на знака се дава време за поправка и ревизия на старите ангажименти и отношения. Нека върнат към направеното в последните 6 месеца и да поправят грешките си. Родените в трета декада в средата на месеца могат да очакват неочаквани срещи, вдъхновяващи идеи и развитие.

Научете всичко за астрологичните знаци, тяхното значение, влияние и интерпретация - от уебсайта за хранителни добавки vitamag.bg, където според нас информацията е представена по най-пълен и достоверен начин.