Топ готвачът Гордън Рамзи стяга сватба

През ключалката
11:43 - 14 Септември 2024
1568
Топ готвачът Гордън Рамзи стяга сватба

Една от дъщерите на известният кулинар Гордън Рамзи – Холи Анна Рамзи, се сгоди. Щастливият баща я поздрави с емоционално обръщение.

"Късметлия съм, че мога да наблюдавам това как се превръщаш в една истинска дама“ – сподели гордият баща в Инстаграм.

"Твоята доброта и любов са абсолютно заразителни“ – призна кулинарът.

Холи Рамзи получи пръстен от олимпийския плувец Адам Пийти. Двамата обявиха годежа си през септември 2024 г. Двойката сподели вълнуващата новина в Инстаграм, като изрази голямата си любов и истинско щастие.

Холи определи Адам като свой "най-добър приятел“, размишлявайки за това колко радостна се е почувствала след първата им среща. Адам похвали Холи за това, че го е подкрепяла не само във върховите му моменти, но е била до него и през най-трудните ситуации, в които е попадал. Годеникът разказва и как семейство Рамзи го е посреща в къщата си.

"Адам е голям късметлия! Добре дошъл в семейството“, пише Гордън Рамзи в своя профил в социалните мрежи.

Кулинарът публично съобщи новото попълнение към семейство Рамзи - плувецът Адам. С няколко кадъра, Гордън отправи искрените си пожелания към младото семейство.

"Благодаря ти, че позволи на малкото момиче в мен да се чувства обичано, видяно и по-щастливо от всякога. Обичам те и нямам търпение да бъда твоя съпруга“, пише бъдещата булка.

Бъдещият съпруг на Холи не остана безгласен и също публикува обръщение към своята любима, което е съставено от много силни думи.

"Не мога да повярвам, че ще бъдеш моя съпруга. Наистина съм най-щастливият мъж на земята, че имам до себе си такава нежна, грижовна и красива жена. Ти изпълваш сърцето ми докрай и даваш мир на душата ми“ – пише в своята публикация плувецът Адам, като така запечатва толкова специалния момент в живота си.

"Ти беше с мен, когато бях на дъното, и ми помогна да разбера себе си, за да се ориентирам в собствения си мрак“, обяснява Адам.

"Семейството ти винаги се е отнасяло толкова щедро към мен с времето, емоциите и доверието си. Нямам търпение да стана част от него“, признава спортистът.

Холи Рамзи и Адам Пийти се запознават благодарение на по-малката сестра на Холи – Тили Рамзи, която се състезава заедно с Адам в сезон 2021 на Strictly Come Dancing. Връзката им става публично достояние в средата на 2023 г. Двамата са заедно вече около година, а дамата вече има пръстен.

Известният кулинар Гордън Рамзи и съпругата му Тана са родители на три момичета и три момчета. Семейство Рамзи посрещна последното си бебе през ноември 2023 г.

"Още един повод за радост в бригадата на Рамзи. 3 момичета, 3 момчета... готови сме“, написа тогава Гордън в социалните мрежи под снимка, на която целува главата на Джеси, който се намира в ръцете на Тана.