Топ стилисти разкрасяват на GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL

Страхотни подаръци и безплатни екстри очакват феновете на събитието в Sofia Event Center на 5 и 6 юни в мол Paradise

Топ
15:28 - 28 Май 2021
5544
Топ стилисти разкрасяват на GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL

Дамското списание GLAMOUR винаги се е отличавaло с богатия си събитиен календар, благодарение на който успява да накара страниците си да оживеят и да срещне читателите си на живо с последните модни и козметични тенденции. За трета година GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL ще зарадва бюти маниаците, като ги срещне с любимите им козметични марки, а първите 500 закупили билети, ще получат страхотни подаръци! Най-успешното събитие у нас, посветено на красотата, тази година ще се проведен на 5 и 6 юни в Sofia Event Center на последния етаж на мол Paradise, спазвайки всички препоръчителни мерки за безопасност на посетителите. 

GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL е международен формат, истински фестивал на красотата, успешно реализиран в Англия, Германия, Холандия и много други страни. Още с първите си две провеждания в България се превръща в любимо изживяване на дамите и е чакан с нетърпение от всички фенове на красотата.

Най-добрите козметични марки ще доведат своите топспециалисти по разкрасяване, за да помогнат на гостите да си прекарат страхотно и да си тръгнат преобразени. Цената на билета за това зрелищно преживяване е 25 лева, като посетителите могат да се възползват от безплатни демо процедури като маникюр и прическа целодневно, както и да си починат в зоните за релакс с чаша ароматно вино (напитките също са включени във входната такса). И това не е всичко! Първите 500, закупили билет, получават специален подарък – ексклузивната GLAMOUR торбичка с бюти съкровища – продукти и процедури за красота на стойност цели 150 лева!

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени на www.bilet.bg.