Топ тенденции в маникюра през зимата

Бюти
14:30 - 15 Ноември 2019
33514
Топ тенденции в маникюра през зимата

Всяка жена има своя стил на лакиране, предпочитани нюанси и цветове. Независимо от това в маникюра също има топ тенденции, както е с дрехите, прическите, обувките... За есенно-зимния сезон сцетовете рязко се сменят, формите също.

Свежото лятно розово отстъпва пред по-тъмните нюанси и матирани лакове през мрачните зимни дни. Все пак ако сте любители на цветния маникюр, спокойно можете да комбинирате различни тонове и да експериментирате.

Маникюр на къси нокти е основната тенденция за сезон 2019-2020.

Дългите нокти със заострена или квадратна форма остават на заден план. Все повече и повече жени, предпочитат удобството и комфорта при носене на маникюр.

Домашните работи, почистването на къщата и градината с къси нокти не е проблем. За работата на лекар, учител, служител маникюр за къси нокти пасва перфектно. Дългите нокти леко намалиха позициите си през 2019-2020.

Момичетата със здрави и твърди нокти, разбира се не биха се отказали от този вид маникюр. Това в никакъв случай не означава, че ще сте извън модните тенденции през 2019-2020 г., просто поддържайте маникюра си в изряден вид.