Топ виц за Фандъкова взриви мрежата

Шоу
14:25 - 27 Септември 2022
6792
Топ виц за Фандъкова взриви мрежата

Повече от година остава до местните избори и сега уж актуален е парламентарният вот, но народният гений не спи. Изключително сполучлив виц за най-дълго задържалия се кмет в историята на София - Йорданка Фандъкова, се завъртя в социалните мрежи и не спира да трупа хиляди харесвания.

Можете да се насладите на народното творчество:

В центъра на София, тръгнало свлачище и се образувала огромна дупка. Маса народ изпопадали в дупката и се изпребили. Поради сложността на ситуацията кмета на София- Йо Фан събрала общинския съвет да дискутират какви мерки да се вземат, за да решат проблема. Един от най-умните общински съветници казал:

- Трябва да паркираме една линейка да стои постоянно до дупката, така ако някой падне в нея ще можем да го извозим много по-бързо до болницата.

Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефекта бил минимален и маса народ ежедневно продължавали да падат в дупката и да се пребиват. Свикан бил нов общински съвет и друг от най-умните общински съветници предложил по пътя до болницата да се забрани движението с коли, за да може линейката по-бързо да стига до болницата. Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефекта отново бил минимален. Общинския съвет трябвало да вземе някакви ДРАСТИЧНИ МЕРКИ. В крайна сметка стигнали до единодушно решение - да съборят сегашната болница и да построят нова до дупката. Тогава вече Йо Фан не издържала и скочила:

- Ама вие сериозно ли мислите да затворите сегашната болница и да построите нова!? Това ще ни струва абсурдно много пари. Има много по-добро решение - просто можем да запълним дупката и да изкопаем друга дупка, точно до болницата!