Топлофикация Перник омайва с отстъпки

Новини
19:31 - 05 Септември 2022
1970
Топлофикация Перник омайва с отстъпки

И през новия отоплителен сезон перничани ще могат да плащат парното си на равни месечни вноски, съобщиха от „Топлофикация Перник”. Сключването на договорите предоставя възможност за намаляване и прогнозируемост на сметките за отопление през зимния сезон. 

Сключилите договор „Равни месечни вноски“ ще ползват 8% отстъпка при предплащане на 6 месечни вноски и 10 % , ако платят авансово 11 вноски, съобщиха от дружеството.

През изминалия сезон също се ползваше 8-процентна отстъпка, но при авансово плащане на 11 вноски. Отстъпка ще има и в изравнителните сметки на абонатите с договор „Равни месечни вноски“. Те ще бъдат с 20 процента по-ниски.

Дружеството стартира кампанията си с послание „Замразете сметките, не дома си“ , като офертата предоставя различни опции за планиране на семейния бюджет. Най важното предимство да се сключи договор, е че отстъпките, заедно с намалената ставка на ДДС до голяма степен компенсират увеличението на цената на парното, коментира Йордан Йорданов - ръководител на отдел „Маркетинг и продажби на топлинна енергия” в „Топлофикация Перник”. Той подчерта, че остава сила и 3-процентното намаление за всички абонатите, които плащат в срок месечните си сметки.