Торта с трикольора за ЧРД на Гришо

Лолита Османова е второто гадже, който тенисистът-плейбой води в Хасково

Спорт
17:46 - 17 Май 2021
2320
Торта с трикольора за ЧРД на Гришо

„Последните няколко седмици бяха доста трудни за мен. Тренирах много и мачовете не се случваха по начина, който исках. Това е тенисът. Мисля че играя добър тенис“, това каза Григор Димитров при прибирането си в България.

Бившият №3 се готви за участие на турнира в Женева, след което му предстои и „Ролан Гарос“. Преди това Гришо реши да посрещне 30-ия си рожден в родното Хасково в компанията на новата си любов Лолита Османова, дъщеря на руски олигарх, и своите родители.

Това е втората известна приятелка, която Григор води в Хасково. Преди това в родния му град е идвала певицата Никол Шерцингер. А освен победи на корта, най-добрият ни тенист бележи асове и на нежния фронт. Сред известните му завоевания са освен Лолита и Никол, световните звезди в тениса – Серина Уилямс и Мария Шарапова.

„Преди 30-ия рожден ден Хасково е много специално място за мен. Всеки път, когато се прибирам изпитвам доста особени чувства. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден освен тук. Може би това не беше част от плана, но след отпадането от Рим усетих, че мога да го направя“, каза Димитров.