Тошко оглавява групата на ИТН, Деси Атанасова води депутатите на ГЕРБ

Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ остават начело на ПГ на БСП и ДПС

Топ
13:25 - 15 Април 2021
6904
Тошко оглавява групата на ИТН, Деси Атанасова води депутатите на ГЕРБ

Зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов Хаджитодоров ще оглави парламентарната група на формацията, стана ясно от прочетено от парламентарната трибуна съобщение на новия парламентарен шеф Ива Митова.

Заместници на Хаджитодоров ще са Виктория Василева, Ивайло Вълчев и Филип Станев. Секретар ще  е Иво Атанасов.

Председател на групата на ДПС остава Мустафа Карадайъ, а негови заместници ще бъдат Йордан Цонев, Хамид Хамид и Халил Летифов. Секретар на групата пък ще е Адлен Шевкед. 

БСП също запази шефа на групата си в парламента от предишното Народно събрание - Корнелия Нинова. Нейни заместници ще са Георги Свиленски, Крум Зарков, Христо Проданов, Иван Иванов, Христо Зафиров и Кристиан Вигенин. Двама ще са секретарите - Филип Попов и Ирена Анастасова.

Десислава Атанасова повежда групата на ГЕРБ, а нейни заместници ще бъдат Александър Ненков, Румен Христов и Тома Биков. Евгения Алексиева ще е секретар на групата.

Председател на групата на "Демократична България" ще е Христо Иванов, а Цецка Бачкова, Надежда Йорданова и Владислав Панев ще са му заместници.

Мая Манолова, очаквано, ще води депутатите на "Изправи се! Мутри вън". Неин заместник ще е Николай Хаджигенов, а секретари - Драгомир Ушаков и Станчо Ставрев.

Снимки: Агнес Методиева