Тошко, шубе нискостеблено, ела да отрежеш моите крайници

Коментар
15:31 - 14 Април 2021
22847
Тошко, шубе нискостеблено, ела да отрежеш моите крайници

"Ако бяхме в Крумова България, за тая лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона." С тези жалки, отвратителни, душевно-травеститски и страхливи думички идеологът на "Има такъв народ" Тошко Йорданов заплаши журналист в ефира на партийната телевизия 7/8. Защото нещастният репортер Благой Цицелков неволно обърка "Има такъв народ" с "Изправи се! Мутри вън" в обедната емисия.

Заплахата е завоалирана, както подхожда на едно страхливо джудже, обаче за сметка на това е толкова по-брутална и средновековна.

Скъпи г-н Йорданов, каня те да заповядаш в избран от тебе ден и час с ножовка в ръка да опиташ да отрежеш моите краченца 48 номер. Може да доведеш още няколко провинциални гъгнивци от редколегията, ама гледай да е по-бързо, че да не ми се оправдаваш после с депутатски имунитет.

Защото, нискостеблено шубе такова, ако живеехме в европейска България, идиотското ти изявление щеше да означава край на политическата ти кариера, колкото и да е карикатурна. Да си обществена личност и да пишеш гнусни скечове за носа на Деси Тенекеджиева не е едно и също.

Майната ми на мен, ама как ще обясниш противната низост на думите си на 500 000 души, които ти се довериха с гласа си? Или в Крумова/Славчова България обяснения не се дават?