Тошко Йорданов: Днес е позорен ден, комунистите от ГЕРБ и ПП-ДБ сте си у дома

Заради глупотевината ви, на 3 март, народът ще ви направи незаличими спомени, закани се шефът на ПГ на ИТН

Новини
10:12 - 01 Септември 2023
4289
Тошко Йорданов: Днес е позорен ден, комунистите от ГЕРБ и ПП-ДБ сте си у дома

Днес е позорен ден, защото започваме заседанието в сградата на БКП. Никой не нарича тази сграда Народно събрание, всички я наричат Партиен дом.

Това е партийният дом на БКП- бившите комунисти от ГЕРБ и вие, ПП-ДБ, деца на бивши комунистически велможи, и вие БСП, се върнахте у дома си. Така със скандално обръщение започна речта си в първия ден на есенната сесия лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

Тук всички вие сте у дома. Можете отново да върнете петолъчката, защото отново е пълно с комунисти, отсече саркастично депутатът от ИТН. 

Когато народът измете вашето управление, ще се върнем в истинската сграда, увери Йорданов.

Какво направихте досега - приехте нефелен закон за домашното насилие и го направихте още по-нефелен, формулирахте интимата си връзка, Приехте вредни поправки в НК и пак ще трябва да ги поправяте. Приехте ужасен бюджет. Въпреки мнението на собствените ви експерти, одобрихте бюджета и дадохте всички пари на българите в ръцете на недомислен финансов министър, заяви Йорданов. 

Сега искате конституционни промени, заради политическия ви страх. Благодарение на политическата ви глупотевина, на следващия 3 март българският народ ще ви направи неизличими спомени, закани се той. 

Желая ви приятна разходка, когато литър бензин стане 3,50 лв., а токът стане 3 пъти по-скъп, заяви депутатът.

Сглобката, зачената в грях и алчност, продължава да съществува, бе саркастичен Йорданов.

И хвърли вината за всичко върху ГЕРБ. Вие от ГЕРБ знаехте, че ПП-ДБ са безгранично алчни и некадърни и им дадохте да си играят на управляващи. Вие сте виновни, направихте го за власт, знаейки колко са ведни. Това ви прави по-алчни и неморални от тях. Днес е един позорен ден, но е началото на края на този позор, заключи Йорданов.