Тотален хит: Вижте лудия купон на Ноле и Гришо (ВИДЕО)

Дано Явор Дачков не посегне и на Камелия, пошегува се във фейсбук анализаторът Теодор Славев

Шоу
11:33 - 18 Септември 2024
3471
Тотален хит: Вижте лудия купон на Ноле и Гришо (ВИДЕО)

Фолк фурията Камелия сбъдна мечтата на Новак Джокович да пее с нея в дует "Луда по тебе". Лудият купон се вихреше до ранни зори в столичен нощен клуб. Клипове в мрежата само загатват за шумното парти. 

Цяла сутрин социалните мрежи гъмжат от недоволство защо диджеят Мартен Роберто, който пускаше парчета на корта, отклони молбата на Ноле да да чуе любимата си българска песен "Луда по тебе". Е, очевидно малко по-късно вечерта желанието му се е изпълнило многократно. 

"Дано Явор Дачков не посегне и на Камелия", пошегува се във фейсбук анализаторът Теодор Славев. "Гришо попадна на Ноле и стана човек", написа пък икономистът Михаил Кръстев. 

Всъщност Камелия не пропусна да зарадва Ноле с някои сръбски класики, изпълнявайки песента на Лепа Брена "Ти си мой грех", а Джокович припяваше заедно с нея и видимо нямаше желание да си тръгва, но това все пак се случи в 3 часа след полунощ.

Гришо и Ноле се бяха хванали на бас, че който бие - плаща сметката. С каква сума се бръкнал нашият тенисист номер едно обаче засега остава само да гадаем.