Тото от "Скандау" крие бебето, за да не му цапа енергията

Актуални новини
13:43 - 31 Март 2020
3223
Тото от "Скандау" крие бебето, за да не му цапа енергията

В последните години, което и популярно лице в България да стане родител, това веднага бива оповестявано от него, а до дни се появяват и първите снимки на звездния наследник. Не е такава ситуацията с Тото от "СкандаУ", който стана баща на момченце, но новината беше добре опазена. Защо Тото е решил да държи сина си далеч от медийното внимание? Заради енергията.

Пред Star Reporter в канала vbox7 изпълнителят сподели, че винаги е вярвал в енергията. А когато на бял свят се появи човек, неговата енергия е чиста. Тото си е дал сметка, че ако каже, че има дете, много хора ще се зарадват, но все ще има 10 човека, които няма да се зарадват и така ще бъде опетнена енергията на сина му.
 

От друга страна пък Тото си дал сметка, че славата е като девствеността. "Един път и край". Затова му се ще синът му сам да прецени дали иска да бъде известен или не. Тото като баща е категоричен, че ще му даде различни гледни точки, но няма да се меси в изборите му.
 

Изпълнителят е категоричен, че бащинството не го е променило. Единствено му се променили ангажиментите, но и преди се е грижил за човек, и преди е обичал човек.