Това е BG: Учител живее на улицата, рови по кофите

Куриози
17:01 - 14 Октомври 2021
5858
Това е BG: Учител живее на улицата, рови по кофите

„Това е Лазер, който въпреки двете висшета и дългия опит като учител, днес на 63 години живее на улицата и рови по кофите, за да търси храна.

Тъжно... Много тъжно!

Очите ми се пълнят със сълзи всеки път, когато говоря на някой за него вече в продължение на 5 дни от както го познавам! Днес обаче новината ми е хубава и въпреки, че отново очите ми са пълни със сълзи, този път е от щастие, че успяхме да помогнем на още една душа!

Заедно с областния управител Даниел Делчев поехме инициативата да помогнем на дядо Лазер и да му намерим дом, в който да изживее старините си като пълноценен човек и ето днес това се случи.

Преди малко закарах дядо Лазер до мястото в което сме уговорили да изживее живота си на топло и уютно без да се чуди как да плаща за ток, вода, та дори и храна ще му бъде осигурена. Скромната пенсия по болест вече ще му стига за някоя дрешка и нещо сладко, да се поглези примерно, защото той е жива душа и заслужава нормален живот в нашата ненормална държава.

Бъдете добри и помагайте! Държавата – това си ти“, написа в профила си във фейсбук общественикът Никола Стоев, който се оказа кандидат-депутат от ИТН.

24rodopi