Това, което имаме като републиканци: Градевски псува каруцарски известна депутатка

Задържаният авер на Цветан Цветанов си позволява нечувани обиди в нета

Общество
18:15 - 17 Октомври 2020
7416
Това, което имаме като републиканци: Градевски псува каруцарски известна депутатка

Задържаният за шофиране в нетрезво състояние и със съмнение, че е ползвал наркотични вещества, съучредител на партията на Цветан Цветанов Георги Градевски, се оказа особено интересен политически субект без каквито и да е скрупули. Проверка на Lupa.bg за последната му активност в социалните мрежи преди да бъде спипан от ченгетата, сочи, че прясно изпеченият републиканец и общинар от листата на АБВ, се държи повече от арогантно и си позволява да псува като каруцар представителите на ГЕРБ, включително и жени. 

"Това животно неоправено е назначено за председател на комисия за промяна на конституцията !!!
Конституция се пише с кръв , а не от олигофрени със сексуални проблеми !!!", е точен цитат от профила на Градевски в социалната мрежа фейсбук по повод оглавяването на Временната комисия по проекта за нов основен закон от герберската представителка Десислава Атанасова. 

Нещо повече, в коментар под грозния постинг дупничанинът дори допълва без свян: "Позор за българската политика ! Трябва да се забрани на незадоволени същества да взимат каквито и да било решения !". Оставяме на читателите да преценят качеството на материала, решил да се бори за място в Народното събрание от листата на новосформираната политическа формация "Републиканци за България", която чака зелена светлина от съда за регистрацията си.