Този хипар Шеф Петров ли е?

У нас
08:00 - 27 Януари 2021
6755
Този хипар Шеф Петров ли е?

Шеф Петров, който се превърна в телевизионна звезда със скандалното си участие преди няколко години във "ВИП Брадър", не спира да изумява близки и познати, въпреки че вече не е на екран.

Дали заради социалната изолация покрай пандемията, или по някаква друга причина, но устатият готвач вече е направо неузнаваем на външен вид. Заприличал е на хипар от началото на 60-те с дългата си коса, а май е свалил и доста килограми в кризата.

Устатият Борис Петров е сред родните предприемачи, които пострадаха най-тежко от противоепидемичните ограничения и майсторът на черпака не пести критиките си към властите. Може би поради тази причина е решил да копира мазната прическа на станалия твърде популярен шеф на ресторантьорите в България Ричард Алибегов, шегуват се зевзеци.

Наскоро готвачът изпрати открито писмо до министъра на туризма Марияна Николова, в което я нарече "млада и неопитна Мащеха която криейки се зад Пандемията разби всичко добро създавано с години в туристическия бранш".

Дали Шеф Петров просто експериментира или ще остане в този вид за дълго, скоро ще стане ясно, а дотогава последователите му в социалните мрежи направо падат от изумление при вида му.