Този маникюр ще е хит през пролетта

Актуални новини
13:39 - 28 Февруари 2021
6884
Този маникюр ще е хит през пролетта

Зимата лека-полека си отива, за да дойде ред на пролетта, когато постепенно ще започнем да носим по-леки и същевременно цветни обувки и аксесоари. А за посрещането на новия сезон ни трябва и нов маникюр – в крак с тенденциите в момента.

Ако сте от онези, които поддържат ноктите си по-къси и предпочитат по-семплите идеи, които включват по-телесни цветове, то днешният материал със сигурност ще ви хареса. В него ще ви представим графическия минимализъм по ноктите, който завладя Instagram.


 
Дизайни в стил „негативно пространство“ – част от плочката е празна, както и такива с нестандартна френска лента – по-тънка, обърната на различни страни, ще са актуални и през пролетта. Това обяснява Рита Ремарк пред TZR. Маникюристът посочва, че те са лесноизпълними в домашни условия, като не изискват кой знае какви инструменти. Най-много няколко лепенки или четка за очна линия, за да получите по-добър ефект.
 
Графиките може да са на всички нокти или само на половината, да минават през средата им, в тяхната основа или да стоят на върха. Освен в черно и бяло, се срещат и в други цветове.