ТРАГЕДИЯ! Изверг нахапа жестоко детето на приятелката си от ревност (СНИМКИ)

Актуални новини
14:00 - 08 Юли 2020
2896
ТРАГЕДИЯ! Изверг нахапа жестоко детето на приятелката си от ревност (СНИМКИ)

Изверг нахапал жестоко малката дъщеря на приятелката си, защото ревнувал от момиченцето. За него майчината целувка била равносилна на това, че все едно жена му прегръща бившия си мъж. Драматичната ситуация бе разкрита от фейсбук групата "Подай ръка - Заедно за по - добро бъдеще", която е създадена да помага на хора в беда. Малката Лия, която е била жертва на физическия тормоз, е в тежко състояние, но слава Богу няма опасност за живота й.

"Приятели, както знаете, всекидневно се сблъскваме с тежките и трудни съдби на нашите деца, възрастни хора и семейства! Опитваме се да бъдем хладнокръвни, но в случай като този, няма как да не бъдем емоционални! Не знаем какво да кажем! Това е едно малко, прекрасно детенце на име Лия!

Лия е детенце, което е било малтретирано от човек, който е живял с нейната майка!
Тя е била нахапана жестоко, постоянно обиждана и отхвърляна от него, а причината е, че всеки път щом майката гушне или целуне детето, според този човек, все едно майката целува бившия си мъж!", написаха във фейсбук групата.

"Тази ревност, злоба и агресия, този зъл човек е проявявал срещу малката Лия! В този момент, майката разбира с какъв човек има отношения и бяга от дома в който са живеели, тръгва си от там без никакъв багаж, само с дрехите на гърба си и детето! За щастие този мъж вече е арестуван и му се търси отговорност за злините, които е провявил срещу това невинно детенце", продължават драматичния разказ съпричастни на майката.

"На снимките може да видите раните на момичето, тя е закарана на преглед, където са установени множество кръвонасядания, синини, кръв по детенцето! Тези ухапвания са били изключително болезнени за детето! Семейството има нужда от памперси - Размер 5, храна, дрехи за нея, за майката, както и за другата дъщеричка на жената, която е на 5 годинки! Нямат никакви средства, защото жената няма адресна регистрация на новото място, където се намира! 


Всеки момент и това ще се случи, но средства ще взима евентуално от другия месец
Имат нужда и от лекарства и средства за текущи разходи за ток!
Дрешките и обувките за двете дечица са:
За Лия - дрехи размер 94, обувки - 21-22
За другото детенце - Дрехи размер 120, обувки - 28-29
За майката: Размер Дрехи - М и L, Обувки - 37-38

Може да подкрепите това семейство, чрез сметка
BG40UBBS80021094602440
Основание: Код 7931-Лия
Получател: Организация Подай Ръка
PayPal: [email protected]

Допълнителна информация може да получите на телефон: 0879-36-26-05
Поради спецификата на случая някои от данните са променени! Категорично адрес и телефон на семейството не се предоставя публично, онлайн, чрез съобщения или молби на имейл! Може да посетите лично семейството, но единствено с наш екип при посещение!", заявяват от "Подай ръка - Заедно за по-добро бъдеще".