Трактора оженил насила Яне Янев, за да не мяза на гей

Водачът на РЗС искаше да доказва мъжественост върху Капка на Волен Сидеров

През ключалката
18:30 - 17 Август 2023
18458
Трактора оженил насила Яне Янев, за да не мяза на гей

За никого не е тайна, че покойният Алексей Петров кадруваше по най-високите етажи в службите и в няколко политически централи. По-малко известен факт е, че Трактора полагаше грижи и за личния живот на съратниците си. Именно маститият бос изиграл ролята на сватовник за някогашния си съратник - гласовития водач на несъществуващата партия РЗС, твърдят очевидци на събитията.

Преди десетина години за Янето, тогава стар ерген, упорито вървяха слухове, че е хомосексуалист. Нещата съвсем се размирисаха, когато Янев влезе в спор с Волен Сидеров. Белокосият националист в ефир обвини противника си, че е гей и кукла на конци и ГМО на екс баретата Алексей Петров. Янев му отговори, че е твърдо „хетеро”. След което призова Волен да му изпрати жена си, по онова време Капка Сидерова, за да докажел сексуалната си ориентация… За гей подвизите на Янев говореше и Ицо Петрофф. В крайна сметка, "ваклото агне" на политиката заеде няколко съдебни дела и осъди клеветниците, но пропукванията в репутацията му останаха.

ХИТ ФОТО: Янето и Атанас Семов носят грозде и други свежи плодове на Трактора в пандиза

Скандалът заглъхна, но Янето си остана съмнителен и постоянно даваше интервюта, в които да обяснява, че като студент е имал много, ама много гаджета и не се е оженил заради обществената си дейност, а не защото е обратен. И дори съдеше всяка медия, която изразяваше съмнения в мъжествеността му.

На Трактора му писнало протежето му да мрънка по хомосексуални въпроси и персонално му намерил за булка младата Галя, с която политикът се изнесе да живее на село. Историята мълчи по темата - дали Петров е склонил красавицата да пристане на Янето с парично поощрение, или със заплахи.

Факт е обаче, че двамата се задомиха и до днес живеят честито. А Янев и Алексей развалиха приятелството си, след като РЗС не подкрепи бившата барета на президентските избори през 2011 г., а избра вместо него юриста Атанас Семов.

Последва друга атака - активист на РЗС подаде жалба в прокуратурата и полицията за сексуален тормоз, който уж му бил оказван от Яне Янев. Тази история се замете по килима и така и не стана ясно какво точно се е случило - остана обаче усещането, че се касае за активно мероприятие с цел Янето да спре да бъде толкова критично към тогавашните управляващи. 

Според някои, "обръщането" на Янев и оттеглянето му от политиката станало чрез твърде пикантни записи, които попаднали у тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов. Той даже ги пускал тук-там в компания и обръщал специално внимание на сладострастното пъшкане на участника в порнографското СРС.