Тръмп атакува Риана: Епичен провал!

Актуални новини
14:42 - 20 Февруари 2023
2637
Тръмп атакува Риана: Епичен провал!

Риана успя! Участието и в полувремето на Супербоул предизвика огромна вълна от реакции. Публиката се раздели. Някои бяха щастливи от факта, че любимката им отново се завърна на сцената. Други бяха разочаровани от изпълнението й.

Появиха се и много мемета в социалните мрежи, като част от тях събраха стотици хиляди харесвания, докато бившият американски президент Доналд Тръмп обяви изявата й за "епичен провал" (epic fail).

Едно е ясно - решението на Риана да вземе участие на финала на амеракинския футбол е повече от печеливш ход за бранда й Fenty Beauty.

Очаквано търсенията на бранда й в търсачките са се увеличили с 833%. Самата изпълнителка още в началото на 13-минутното си участие показа, че е бременна, което пък доведе до увеличение т 3,333% на търсенията с въпрос като: "Безопасна ли е козметиката на Fenty Beauty за бременни?".

Участието на Риана не остана и незабелязано от популярните лично, като част от тях гледаха дори на живо. Cardi B, SZA, Adele и Cara Delevingne, но не всички бяха фенове.

Бившия президент Доналд Тръмп се изказа доста крайно, като написа, че изпълнението на Риана е "най-слабото шоу в историята".

Което не е изненадващо, имайки предвид и отношението на Риана към него. През 2020 година тя публикува снимки в своя Twitter, в които се виждаше надпис "Fuck Trump".