Тръмп към привържениците си: Отмъстете за мен! (СНИМКИ)

Демократите ще докарат комунизма в САЩ, недоволен е загубилият битката президент

Актуални новини
09:49 - 06 Декември 2020
2963
Тръмп към привържениците си: Отмъстете за мен! (СНИМКИ)

Демократите, ако получат мнозинство в Сената, ще се опитат да доведат САЩ до комунизъм. Това мнение изрази в събота настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп, говорейки с поддръжници в щата Джорджия. Доналд Тръмп беше посрещнат със скандирания "Още четири години" от хиляди свои привърженици на митинга в Джорджия.

Президентът заедно с първата дама Мелания Тръмп участва в проявата, за да подкрепи двама републикански кандидати за сенатори в щата. Те се явяват на втори тур на вота за 5 януари.

За целта Тръмп призова привържениците си да отмъстят за неговото поражение, като гласуват на втория тур за двамата републиканци. Така той непряко призна, че е загубил битката за преизбирането си за Белия дом.

"На тези избори е заложен контрол над Сената. Това означава контрол над страната. Избирателите в Джорджия ще определят коя партия управлява всеки комитет, пише всеки законодателен акт и контролира всеки долар на данъкоплатеца. Много е просто. Вие ще решите дали децата ви ще растат в социалистическа страна или те ще израснат в свободна държава.

И ще ви кажа, че социализмът е само началото за тези хора. Тези хора искат да отидат по-далеч от социализма, те искат да преминат към комунистическата форма на управление, аз не се съмнявам в това", - каза Тръмп.

На 5 януари в Джорджия ще се проведат изборите за горната камара на законодателния орган на щата. На карта са заложени два мандата, които могат да разрешат въпроса за контрола върху Сената от страна на републиканците или демократите.

"Ако бях загубил изборите, щях да призная, че съм победен, щях да си отида във Флорида, да се шляя, да си казвам "свърших добра работа". Но не може да се приеме поражение, когато те (демократите) крадат, мамят и фалшифицират. Това никога не може да се приеме'', заяви Тръмп, а думите му бяха посрещнати с възгласи "Спрете кражбата!"

Ако републиканците спечелят едно място, ще запазят контрола и ще могат да блокират голяма част от законодателната програма на Байдън.

Те (демократите) измамиха и фалшифицираха нашите президентски избори, но ние все пак ще ги спечелим, закани се Тръмп, като отново спомена, че "скоро" ще бъде сезиран Върховният съд.

"Те ще се опитат да фалшифицират и тези избори", заяви Тръмп, като нарече вота на 5 януари "най-важните избори за Конгрес в американската история" и призова привържениците си "да отмъстят", като гласуват.