Тръмп "почти крещял" на адвокатите си от недоволство

Актуални новини
12:03 - 10 Февруари 2021
1804
Тръмп "почти крещял" на адвокатите си от недоволство

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е останал недоволен от начина, по който са се представили адвокатите му в първия ден на изслушването по процеса за импийчмънт в Конгреса, съобщава телевизия CNN като се позовава на свои източници. 

По данни на телевизията, той "почти крещял", докато се изказвал адвокат Брус Кастор.

Тръмп бил поразен от решението на юристите да си сменят местата по време на изслушването в Сената (Кастор говорил пръв), разказал източникът на медията.

Речта на Кастор, който заедно с Дейвид Шон представлява Тръмп, била "объркана", той дори похвалил обвинителите, че "презентацията им е добре подготвена", отбелязва CNN.

Когато започнало изказването на Дейвид Шон, тонът на защитата рязко се сменил, а той обвинил демократите, че правят опит "да лишат от правото на глас избирателите, подкрепящи Тръмп, както и, че използват импийчмънта като "политически кървав спорт".

Според сенатори от Републиканската партия, екипът на екс-президента бил дезорганизиран и доводите на обвинението изглеждали по-убедителни.

Независимо от недоволството на Тръмп от адвокатите му, в неговия екип прогнозират, че това няма да повлияе на крайния резултат, отбелязва CNN.