Тръмпист №1 Борислав Цеков: Искате някой джендър да убие жена ли?

Да пуснеш биологични мъже да пребиват жени на ринга е садизъм

Париж 2024
18:46 - 01 Август 2024
3096
Тръмпист №1 Борислав Цеков: Искате някой джендър да убие жена ли?

Продължава цунамито от реакции у нас след победата на бокьорката от Алжир Имане Хелиф над Анджела Карини на олимпиадата в Париж. Доц. д-р Борислав Цеков от Българското Тръмп общество написа гневен коментар в социалните мрежи по повод скандала в олимпийския турнир по бокс.

Ето какво твърди този виден консерватор:

Джендър-извращенията, толерирани от Международния олимпийски комитет, няма да бъдат пресечени просто с обществено възмущение.

Като глобална организация, която не зависи от гражданите, тази структура отдавна е пробита от либерал-прогресисткия дневен ред, за който пиша вече 15 години.

Единственият начин е отборите и националните комитети да ги бойкотират. Организациите за защита на правата на жените - да ги съдят и да подемат яростни кампании срещу тях.

Това, че допускат в женските спортове мъже, които си въобразяват, че са жени, е не просто унижение за истинските жени, не е просто нов вид дискриминация. Това вече е опасно за живота и здравето на спортистките. Ще чакате някой трансджендър да убие някоя боксьорка на ринга ли?

Да пуснеш биологични мъже да пребиват жени на ринга е садизъм.

Какво чака Българският олимпийски комитет? Нали и ние имаме участничка. Къде е Стефка Костадинова? Защо не смее да шукне? Няма време от коктейли и сладки приказки из парижките шантани? Реагирайте, протестирайте, бойкотирайте. Сега. Следващият път ще е безвъзвратно късно.

Update:

След като публикувах този призив, от Българския олимпийски комитет разпространиха протестна позиция и заявиха, че ще подадат официална жалба.