Транс детето на Мъск: Какви християнски ценности? Ти си сериен прелюбодеец

Топ
13:25 - 08 Август 2024
2311
Транс детето на Мъск: Какви християнски ценности? Ти си сериен прелюбодеец

Вивиан Джена Уилсън, транссексуалната дъщеря на Илон Мъск, публикува нов пост с обвинения срещу своя баща в продължаващия онлайн спор между двамата.

"Струва ми се, че искаш да изградиш нов имидж, на "грижовен баща" - нещо, което няма как да не оспоря.

Ако трябва да бъда честна, това е абсолютно жалко. Просто няма да спреш да лъжеш за мен в интервюта, книги, социални медии и т.н. Слава богу, че си абсолютно ужасен в това, защото в противен случай би ми било значително по-трудно",

започва Вивиан, която преминава терапия за смяна на пола, докато е на 16 години. 

"Разбирам, че твоят нов ъгъл е този "западни ценности/християнски семеен човек", но това е толкова странен избор.

Ти не си семеен човек, ти си сериен прелюбодеец, който няма да спре да лъже за собствените си деца.

Ти не си никакъв християнин, доколкото знам, крака ти никога не е стъпвал в църква. Не се бориш за някакъв "бастион за равенство/прогрес". Ти определяше арабския, като "езика на врага", когато бях на 6 години. Многократно си съден за дискриминация, а родът ти е част от апартейда в Южна Африка", продължава Вивиан.

"Ти не искаш да "спасяваш планетата" и не ти пука за изменението на климата. Лъжеш, че искаш да направиш човечеството мултипланетарен вид, ползваш това като извинение и защото искаш да изглеждаш като главен изпълнителен директор от Ready Player One. Ти сам ме разочарова толкова много и ми показа колко лековерни сме като вид, защото някак си хората продължават да ти вярват по причини, които продължават да ми убягват", завършва критиките си дъщерята на Мъск.

Повод за атаката ѝ стана публикувана стара снимка, на която Мъск е заснет с децата си и е описан, като "супер зает човек, който винаги има време за семейството си". Милиардерът коментира фотографията с "всички 5 момчета са щастливи". На снимката се предполага, че присъства и Вивиан, пише dir.bg.