Транс модел се съблече в Белия дом

САЩ
04:37 - 14 Юни 2023
8370
Транс модел се съблече в Белия дом

Транссексуален модел и активистка е изложена на сериозна критика за това, че е свалила горнището си пред Белия дом и е обвила гърдите си малко след като се ръкува с президента Байдън – а критиците го наричат „международен срам“.

27-годишната Роуз Монтоя, която беше сред дългия списък от гости, поканени да отпразнуват прайда на 1600 Pennsylvania Avenue, беше заснета как смъква роклята си и обгръща откритите си гърди пред балкона на Труман с флага на прайда, висящ на заден план.

Монтоя си прикрива силиконовите импланти, но се сдоби със забрана да припарва до Белия дом занапред

„Не, това не е поредната снимка на проститутки от лаптопа на Хънтър, това беше партито на прайда на поляната в Белия дом преди два дни, организирано от Джо“, написа в Туитър радио водещата Дана Лоеш.

Бившият комисар на полицията в Ню Йорк Бърнард Керик, който беше осъден за данъчни измами и лъжа пред служители на Белия дом и излежа четири години затвор, преди да бъде помилван от бившия президент Тръмп, осъди помощниците на Байдън, че са позволили да се случи това нещо на територията на Белия дом.

„Добре, така че кой управлява Белия дом и позволява този девиантен боклук да върви точно пред Овалния кабинет?“ каза Керик.

По-късно от канцеларията на държавния глава оповестиха с прессъобщение, че на Монтоя и лицата от обкръжението й в разпространените клипове е забранено да посещават Белия дом.

Превод от в. Ню Йорк пост