ТРАНСФОРМАЦИЯ: Бивш екоминистър-американофоб изведнъж заобича САЩ

Асен Личев хвали внука си в Ел Ей, само там били оценили актьора

Общество
15:00 - 17 Февруари 2023
5724
ТРАНСФОРМАЦИЯ: Бивш екоминистър-американофоб изведнъж заобича САЩ

Бившият служебен екоминистър Асен Личев, който редовно "блести" в социалните мрежи с бълването на конспиративни теории и доскоро изявен американофоб, изведнъж е претърпял сериозна трансформация и е заобичал САЩ. 

Как се случи трансформацията? 

Само преди няколко месеца ексминистърът винеше директно без научни доводи и на ангро САЩ за разпространението и, забележете, инкубирането, на коронавируса. Тогава, както Lupa.bg ви информира, конспиративната теория на Румен-Радевото назначение се пръкна под статуса на друг, "вярващ" в "пЛандемията", отнела живота на 30 000 нашенци досега Страхил Ангелов, ексдепутат от БСП - основен радетел за референдум срещу джендър идеологията у нас. 

"Върховният съд на САЩ сякаш не знае КОЙ е финансирал измислянето на Ковида!?!?", написа бившият министър, визирайки до голяма степен и на решението на съда отвъд Океана да няма задължителна ваксинация в определени среди". Самият той е "ваксан" със "сиропче". 

Сега обаче Личев е запял нова песен. От няколко седмици той рекламира внука си - актьор в Щатите, включително из публичните фейсбук групи с голям брой посещения и членове. 

"Намираме се в 87North Productions - американска филмова продуцентска компания, фокусирана върху производството на екшън филми. Отдясно на моя внук Александър е Mike Chat - световноизвестен треньор на актьори за екшън филми. Отляво е неговата съпруга и съратничка Neraida Bega.

А моят внук е единствения българин, който се подготвя за екшън-актьор в момента в 87North Productions! Вярвам, че внука ми го чака червеният килим", щедро се похвали с момчето Личев. 


Момчето на Личев - в средата 

Александър Късовски е в Лос Анджелис, след като стана популярен от телевизионното шоу "България търси талант" като изкусен таекуондист.